Fuga din Kiev. Visul american, întrerupt de violențe

Fuga din Kiev. Visul american, întrerupt de violențe

David şi Lisa Bundy au fost prinşi în mijlocul conflictelor care au însângerat Kievul în ultimele zile, chiar înainte ca ei şi cei patru orfani pe care i-au adoptat să poată pleca spre casa din Alabama, Statele Unite.

Cuplul de americani au adoptat patru copii din Ucraina. În ciuda ciocnirilor violente, agenţiile guvernamentale şi tribunalele au funcţionat, astfel că americanii au reuşit să finalizeze trei dintre adopţii.În cazul celei de a patra, prin care americanii urmau să devină părinţii adolescentei Nastia, procedurile au durat un pic mai mult, astfel încât noua familie a fost prinsă în mijlocul conflictulelor din Kiev.

Înainte de a porni spre noua lor casă, copiii au fost cazaţi, alături de soţii Bundy, într-un apartament situat în apropiere de piaţa ocupată de protestatarii din Kiev. După ce conflictele dintre aceştia şi forţele de ordine au escaladat, cuplul a decis că ar fi mai sigur pentru copii dacă s-ar despărţi, scrie Daily Mail.

Astfel, soţul David, împreună cu trei dintre copii, Karina, în vârstă de 14 ani, Max, de 11 ani, şi Alla, care a împlinit 9 ani, a zburat către casă. Soţia sa, Lisa, a rămas la Kiev, în aşteptarea ultimelor documente pentru a pleca spre casă alături de adolescenta Nastia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai probabil, cele două vor ajunge în Alabama pe 3 martie.