Gabriel Oprea îşi propune ca UNPR să obţină 10% la alegerile din 2016

Gabriel Oprea îşi propune ca UNPR să obţină 10% la alegerile din 2016

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a ţinut un discurs la şcoala de vară a UNPR de la Costineşti, spunând că partidul pe care îl conduce îşi propune, pentru anul 2016, 10% în alegeri şi peste un milion de membri de partid.

"Vom avea, stimaţi colegi, candidaţi foarte buni. De altfel, UNPR este recunoscut pentru echipa de primari, peste un milion de membri de partid, 10% din voturile românilor! Vreau să ştiţi că mă bazez pe voi, pe echipa UNPR, pe tineri, pe cei care nu au mai făcut politică, pe cei care îşi iubesc ţara", a spus Oprea.

El a adăugat  că urmează un an foarte greu.

 "Vreau să ştiţi că ne aşteaptă pe toţi un an greu. Vom avea o campanie de alegeri foarte complicată. Indiferent de modul în care vom participa în alegeri este important să fim o echipă unită, puternică. În campania UNPR va fi ca la armată. Ordină şi disciplină. Exact ca aici. Aceasta este cheia succesului! Vreau să mă ascultaţi cu atenţie! Vreau să fiţi încrezători în steaua UNPR. Este strategic. Vreau să ştiţi că cel mai important lucru în viaţă este să te ţii de cuvânt! Vreau să vă iubiţi ţara, semenii! Acest lucru dă putere unei naţiuni! Acest lucru dă putere UNPR! Anul viitor, la alegeri, să scriem şi să facem istorie împreună pentru români!", a spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News