Editura Evenimentul si Capital

Gabriela Firea spune că i-a fost spart biroul de la Senat

Gabriela Firea spune că i-a fost spart biroul de la Senat (FOTO: Răzvan Vălcăneanţu)
Autor: | | 24 Comentarii | 1112 Vizualizari

Senatorea PSD Gabriela Firea susține că i s-a spart biroul de la Senat în noaptea de joi spre vineri. Ea a precizat că nu a anunţat deocamdată poliţia, pentru că a considerat iniţial că este vorba despre un incident, dar a spus că o va face.

"Astăzi, când am ajuns la biroul meu de la Senat, la grupul parlamentar PSD, am găsit uşa de la birou spartă. Colegii de la staff mi-au spus că nu s-a mai întâmplat aşa ceva. De fapt, acest incident s-a întâmplat de joi noaptea până vineri. Doamna de serviciu a găsit acest geam de la uşă spart vineri dimineaţa. Am solicitat staff-ului şi staff-ul mai departe, către Secretariatul general, imaginile din zona de la intrarea în grupul PSD de la Senat, pentru a vedea cine a intrat după terminarea programului. Şi vom afla în acel moment cine a dorit să facă acest lucru şi dacă poartă şi un mesaj sau este doar un incident banal", a afirmat Gabriela Firea, la Senat.

Întrebată dacă a reclamat la poliţie, Firea a spus că nu, iar în prezent se aşteaptă imaginile de pe camera de luat vederi.

Gabriela Firea a susţinut că nu ştie dacă lipsesc anumite documente, pentru că a intrat în şedinţa de grup şi nu a făcut o evaluare. "Am văzut ce s-a întâmplat, toţi colegii senatori s-au mirat, mai ales cei care sunt în Senat de mai multe mandate şi au spus că nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Sper să fie o întâmplare. Sunt patru birouri în acea incintă, inclusiv uşa de la intrarea în biroul liderului nostru, dl Ilie Sârbu, şi pentru ceilalţi vicelideri sunt birouri care arată la fel şi sunt făcute din acelaşi material - lemn - şi o sticlă pe care sunt trecute numele celor care lucrează acolo", a detaliat Firea.

Întrebată dacă această situaţie are legătură cu procesul pe care îl are pe rol cu fostul preşedinte Traian Băsescu, ea a arătat că nu doreşte să facă speculaţii.
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro