Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO

Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea, a comis în direct, joi noapte, o nouă gafă majoră. De data aceasta a stâlcit într-un mod ridicol numele secretarului de stat de la MAI, celebrul Raed Arafat.

Mihai Gâdea şi-a început emisiunea cu un ton entuziast. „Este una dintre ediţiile favorite, pentru că în studioul nostru se află Dana Grecu, domnul Mugur Ciuvică, domnii Mircea Badea şi Adrian Ursu”, şi-a înşirat Gâdea obişnuiţii invitaţi ai emisiunilor sale.

Apoi, după ce şi-a manifestat simpatia faţă de Klaus Iohannis, aflat în centrul unui imens scandal în USL, Mihai Gâdea a dat-o la întors şi a insinuat că primarul Sibiului nu ar fi fost îndeajuns de combativ cu Traian Băsescu. Însă din tentativa sa de a-l mototoli pe Klaus Iohannis, cel mai şifonat a ieşit tocmai unul dintre marii prieteni ai Antenei 3, secretarul de stat Raed Arafat.  Gâdea a reuşit să-i stâlcească numele într-un mod mai mult decât penibil.

„M-am gândit, m-am întrebat, când a făcut domnul Iohannis ultima..., când a adus ultima critică regimului Traian Băsescu, pentru că funcţia de viceprim-ministru nu este doar aşa o chestiune tehnică. Nu este domnul Raed ARAHAT, Arafat, care se ocupă de SMURD”, s-a bâlbâit Mihai Gâdea. Vezi VIDEO mai jos. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Moment PENIBIL cu Mihai Gâdea. A stâlcit numele Aurei Ion, pe care “ar trebui să o ştim toţi”

Realizatorul Antena 3 nu este la prima gafă de acest fel. Pe 22 ianuarie, după tragedia din Munţii Apuseni, Mihai Gâdea, a dorit să ţină un discurs emoţionant în memoria studentei ucise în accidentul de avion, însă habar nu avea cum o cheamă. Gâdea a botezat-o “Aurora” pe Aurelia Ion.

Având un tricou cu chipul Aurei Ion, Mihai Gâdea şi-a început emisiunea cu un discurs căruia s-a chinuit să îi ofere o notă cât mai dramatică şi emoţionantă. “În aceste zile nu numai că am început să o iubesc, mi se pare că ar trebui să o ştim toţi. A chemat-o Aurora Ion. Este unul dintre cele mai româneşti nume pe care l-am auzit vreodată.  Aurora este un nume românesc care vorbeşte despre răsăritul de soare, despre zori. Şi într-un fel aşa va rămâne, ca un răsărit de soare. (...) Aurora era studentă la medicină, visa să fie un fel de Raed Arafat . (...) Aurora, Aura cum îi spuneau prietenii, ea n-a murit pentru că a fost strivită. În seara asta rar am fost atât de furios”, a declamat atunci Gâdea. CITIŢI ŞI:
  • PAMFLET. Ce a făcut Gâdea după ce s-a aflat că Antena 3 cumpără premii de la americani