Editura Evenimentul si Capital

Geoană: Sper să pot contribui la alegerea unui preşedinte de stânga "până la şi după Congresul PSD"

10-12/11geoana_RzV-465x390
Autor: | | 5 Comentarii | 147 Vizualizari

Mircea Geoană precizează că nu a fost prezent la CN al PSD în care Victor Ponta şi-a anunţat candidatura la Preşedinţia României pentru că a fost reţinut de o aniversare în familie, el exprimându-şi speranţa ca "până la şi după" Congres să poată contribui la alegerea unui preşedinte de stânga.

"Nu am putut fi alături de colegele şi colegii mei la Consiliul National de la Craiova, o importantă aniversare reţinându-mă alături de familie. Până la şi după Congresul PSD din septembrie, sper să pot contribui la un proiect care să reunească toate energiile pozitive ale partidului şi ale naţiunii şi la alegerea unui preşedinte de stânga”, a precizat Geoană"pe contul său de Facebook.

El a precizat, totodată, că alegerea din noiembrie pentru viitorul preşedinte al României este cea mai importantă decizie din ultimii 25 de ani.

“În aceste vremuri de răscruce, pline de riscuri dar şi imense oportunităţi, cel care va conduce destinele României va trebui să reunifice naţiunea după ani lungi de dezbinare, asigurând protejarea intereselor noastre naţionale, creştere economică aducătoare de locuri de muncă şi prosperitate, mai puţină sărăcie şi inegalităţi, încredere în forţele proprii şi respectul celorlalţi faţă de ceea ce suntem şi reprezentăm în Europa şi în lume”, a adăugat Geoană, citat de mediafax.ro.

Victor Ponta şi-a anunţat, marţi, la Craiova, în cadrul reuniunii Consiliului Naţional al PSD, candiatura la funcţia de preşedinte al României.

În cadrul discursului său, Victor Ponta a ţinut să le mulţumească în mod special lui Iliescu şi Năstase, ca şi întregului partid pentru faptul că au manifestat încredere în persoana sa.

“Vreau să le mulţumesc şi celor care nu sunt azi aici, şi lui Ion Iliescu şi lui Adrian Năstase vreau să le mulţumesc”, a spus Ponta. Nu acelaşi lucru l-a făcut Ponta şi în cazul lui Mircea Geoană, şi el absentând de la reuniunea Consiliului Naţional. Geoană a absentat de la lansarea candidaturii lui Ponta întrucât a sărbătorit ziua mamei sale, care a împlinit 80 de ani.
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro