Gest extrem al unui român la Torino

Gest extrem al unui român la Torino

Daniel Genes, patronul unei mici firme de construcţii s-a urcat ieri pe o macara, în apropiere de gara Stura de la periferia oraşului, şi timp de două ore a ameninţat că se va arunca, informează Liberazione.

Bărbatul a recurs la acest gest extrem deoarece avea de încasat de la firma concesionară o ultimă tranşă dintr-o plată de 7.500 de euro.

După aproximativ două ore de negocieri tânărul a coborât de pe macara, dar numai după ce a primit asigurarea că i se va achita suma ce i se datora.

Conform sursei citate, într-o singură lună, la Torino, trei persoane au încercat să se sinucidă din cauza condiţiilor de trai inumane în care trăiau. În afară de român, un pensionar de 65 de ani a ameninţat că îşi va da foc dacă nu va fi ajutat să-şi găsească o casă, iar un tânăr de 20 de ani ameninţat cu concedierea şi-a dat foc în faţa colegilor săi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Criza generalizată prin care trece industria din Torino, dar şi întregul sector al construcţiilor determină patronii să nu plătească nici măcar salariile minime şi să pericliteze siguranţa locului de muncă.

Citiţi şi "Olimpic român arestat în Italia pentru furt"!

(11:23)