Editura Evenimentul si Capital

Grădinițe de vară în sectorul 4 al Capitalei

14-06/foto-gradinite-465x390
Autor: | | 3 Comentarii | 385 Vizualizari

În acest an, în perioada vacanţei mari, pe raza Sectorului 4 vor rămâne deschise 2 unităţi de învăţământ preşcolar: Grădinița nr. 30 „Copiii Soarelui” din bd. Dimitrie Cantemir nr. 16 A şi cea din cadrul Şcolii nr. 96, situată pe str. Rezonanţei nr. 2.

Acestea vor funcţiona în perioada 1 – 11 iulie a.c., propunând implicarea micuţilor într-o serie de activităţi educativ– recreative, care de care mai interesante. Pentru o cât mai corectă informare, trebuie precizat faptul că decizia funcţionării grădiniţelor pe perioada verii aparţine consiliilor de administrație ale acestora, în funcţie de solicitările primite din partea părinţilor, de capacitatea fiecăreia şi de disponibilităţile de personal.

„Sunt conştient de faptul că numărul unităţilor de învăţământ preşcolar care rămân deschise este insuficient faţă de necesarul întregului Sector. Totodată, perioada în care vor funcţiona este una limitată, iar noi ne dorim extinderea acesteia. Întreprindem demersuri pentru a putea suplimenta numărul grădiniţelor care să rămână deschise şi ne dorim ca unele dintre acestea să funcţioneze pe perioada întregii veri.  În prezent, purtăm discuţii în acest sens cu reprezentanţii consiliilor de administraţie şi sper să identificăm cât mai curând soluţiile, pentru a putea veni în sprijinul cât mai multor părinţi din Sectorul 4 care, ocupaţi cu asigurarea traiului de zi cu zi, nu au posibilitatea de a-i supraveghea pe micuţi pe parcursul zilei”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul sectorului 4.   
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro