GUVERNUL CIOLOȘ salută REDUCEREA TARIFELOR de ROAMING pentru Republica Moldova de către o mare COMPANIE telecom

Autor: | | 0 Comentarii | 174 Vizualizari

Guvernul României salută decizia unei mari companii de telecom privind reducerea semnificativă a costurilor de roaming pentu Republica Moldova privind convorbirile și datele mobile.

Redăm în totalicate comunicatl executivului de la București:

”Salutăm decizia companiei Orange de a lansa cea mai avantajoasă ofertă specială de roaming pentru Republica Moldova, în beneficiul clienților. Această scădere semnificativă a costurilor pentru convorbiri și date mobile va ajuta  la întărirea spațiului comunicațional comun între România și Republica Moldova.

Această ofertă foarte bună va sprijini dezvoltarea afacerilor, întărirea legăturii între persoanele de pe ambele maluri ale Prutului, comunicarea mai bună dintre cei aflați la studii în România și cei de acasă și în general mărirea traficului de date. Mulțumim companiei pentru raspunsul concret la rugămintea lansată de noi catre toți operatorii de telefonie mobile la începutul acestui an. Sperăm că opțiunea lansată astăzi de Orange România va stimula competiția și va fi urmată de oferte speciale și ale altor companii.   Clienții Orange care vizitează Republica Moldova pot beneficia începând de acum de tarife mai avantajoase în roaming, cu o ofertă dedicată – Go Moldova.  Astfel, noua opțiune oferă 30 de minute sau SMS-uri incluse și un tarif avantajos pentru traficul de internet: 0,20 euro/MB, totul cu 4 euro.

Pentru mai multă libertate oferită utilizatorilor, opțiunea poate fi activată oricând, iar clienții plătesc doar atunci când se află în roaming. După terminarea minutelor incluse, opțiunea se va activa automat cu un nou pachet de 30 de minute cu 4 euro, astfel încât utilizatorii să nu aibă grija costurilor suplimentare. Pentru activarea acesteia clienții o pot realiza fie accesând contul Orange sau printr-un apel la *100# ramura Roaming și Internațional. Optiunea este disponibilă atât pentru abonamente cât și pentru clienții PrePay Orange.”
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...