Halep, așteptată să explodeze în 2017

Halep, așteptată să explodeze în 2017

Specialiștii WTA spun că cea mai bună tenismenă din România poate să dea lovituri importante anul viitor

Simona Halep a avut un an 2016 fluctuant, marcat de accidentări, dar și de succesele obținute la Madrid, București și Montreal.

Capabilă să câștige un Mare Șlem

Marele obiectiv al sportivei din Constanța rămâne și în 2017 câști garea unui turneu de Mare Șlem. „Este destul de greu, dar mă simt capabilă să câștig un turneu de Grand Slam”, a spus Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News

Specialiștii de la WTA au făcut o analiză a prestațiilor avute de Simona și au remarcat că problemele fizice i-au pus piedici la începutul sezonului. „Accidentările au făcut ca Simona Halep să aibă un start greoi în anul 2016, însă românca a recuperat timpul pierdut, câştigând două dintre cele mai mari trofee ale carierei (Madrid şi Montreal) şi calificânduse pentru Turneul Campioanelor pentru al treilea an la rând. Fosta finalistă de la Roland Garros a jucat unul dintre cele mai impresionante meciuri ale sale la Flushing Meadows, întrebuinţând- o la maximum pe Serena Williams la US Open.”

Concluzia celor de la WTA este că Halep poate oferi mari surprize în 2017. „Pentru cea mai tânără jucătoare din Top 4, sunt cu siguranţă încă multe în faţa sa şi multe altele vor veni în anul 2017.”