PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Administratie Locala

Horia Vîrlan și Antonio Passarelli gătesc împreună pe scena Festivalului de Bun Gust

Autor: | | 0 Comentarii | 226 Vizualizari
14-07/10552412-273241899529332-6772958242174087204-n-465x390
În ultima zi a ediției din acest an a Festivalului de Bun Gust, pe scena evenimentului din Piața Mare a Sibiului se vor întâlni doi dintre cei mai apreciați maeștri culinari în România: Horia Vîrlan și Antonio Passarelli.

Antonio Passarelli a din urmă a sosit la Sibiu încă de sâmbătă, când a și urcat pe scenă pentru a găti un lup de mare, pentru a o asista pe ”masterchefa” Irina Bucșă sau pentru a juriza diferite concursuri destinate publicului Festivalului. ”de Bun Gust” este considerat cel mai mare eveniment culinar din Transilvania: în centrul orașului construiește zece bucătării specifice tot atâtor țări de pe trei continente. Mai bine de 50 de preparate se regăsesc în ”meniul de Bun Gust” în timp ce pe scenă au loc în fiecare zi demonstrații culinare și concerte.

Horia Vîrlan a promis că în cadrul demonstrației culinare programată pentru după-amiaza de duminică va găti o cremă de liege cu crocant de cafea arăbească, dar și o salată de castraveți și pepene roșu cu cremă picantă de brânză de capră. Alături de el, Antonio va pregăti un cotlet de porc în sos de busuioc cu salată de mere renette.
Pe aceeași scenă, între demonstrațiile culinare și concursurile destinate publicului, sunt programate și concerte. Din Ungaria vine pe scena Festivalului Chameleon Jazz Band, iar mai spre seară este programat un concert în care Maria Cojocaru & Vlad Simon Band o vor avea ca invitat special pe Iuliana Pușchilă.

O altă zi de Bun Gust

În ciuda ploii care a căzut la orele amiezii peste Piața Mare, strada celor zece bucătării ale lumii creată în centrul orașului a fost în permanență animată. A fost vizitată de viceprimarul Astrid Fodor, dar și de alte câteva mii de sibieni, după ce vineri seara, pe scenă a urcat și primarul Klaus Johannis. Estimările organizatorilor anunță că numai în cursul după-amiezii de sâmbătă au fost vândute mai bine de 5.000 de porții de mâncare preparate în bucătăriile care reprezintă cele zece țări prezente în Festival: India, Liban, Mexic, Spania, Ungaria, China, Statele Unite ale Americii, Cehia, Grecia și România.
După ce cu o zi înainte, ca invitat special a urcat pe scenă consulul Germaniei, doamna Judith Orban, pentru a găti o salată de cartofi à la Pfalz, sâmbătă a acceptat o invitație similară și rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Ioan Bondrea a pregătit un iepure cu tăiței, extrem de apreciat și de Antonio Passarelli.
Festivalul ”de Bun Gust” este un eveniment înscris pe Agenda culturală a Sibiului, fiind cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu.


Tag-uri: Sibiu, Festivalul de Bun Gust, Antonio Passarelli, Horia Vîrlan
În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horia Vîrlan și Antonio Passarelli gătesc împreună pe scena Festivalului de Bun Gust .




SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Cele mai distribuite articole similare

Libertatea

RTV

WOWbiz

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>





Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

CITEŞTE Şi