Editura Evenimentul si Capital

HOŢIE PE FAŢĂ la un HYPERMARKET CUNOSCUT din Constanţa? UN CLIENT suspicios a dat SHARE PE FACEBOOK FILMULEŢULUI care a ajuns VIRAL. Conducerea a negat acuzaţiile

Un client al unui cunoscut hypermarket din Constanta a postat un filmulet in care acuza ca este furat la cantar
Autor: | | 4 Comentarii | 9158 Vizualizari

Un cunoscut hypermarket din Constanţa este în centrul unui subiect delicat pentru reprezentanţii săi.

UPDATE În urma semnalării făcute de client, conducerea respectivului hypermaket a lămurit situaţia

"În ultima perioadă circulă în mediul online o serie de clipuri ce acuză modul deficitar de funcționare a cântarelor instalate în magazinele Kaufland în detrimentul clienților, sugerându-se faptul că s-ar urmări înșelarea acestora la cântărirea fructelor și legumelor achiziționate din magazinele noastre. Pe această cale dorim să ne asigurăm clienţii de corectitudinea şi transparenţa serviciilor noastre. Astfel, modul de lucru al cântarelor electronice aflate în dotarea magazinelor Kaufland este următorul: Punctul 0 (zero) al cântarului este setat cu tava de protecţie şi placajul de hârtie aşezate pe acesta, greutatea acestor componente fiind, aşadar, exclusă de la cântărirea produselor. În cazul în care aceste două componente sunt îndepărtate pentru o perioadă mai mare de 5 secunde, cântarul trece automat în modul “auto-zero”. După acest moment, în cazul în care cele două componente se reaşază pe cântar, greutatea acestora va fi luată în calcul şi afişată ca atare. Acesta reprezintă modul standard de funcţionare al tuturor cântarelor electronice avizate şi funcţionând în conformitate cu normele metrologice în vigoare. În plus, considerăm necesare următoarele precizări:toate magazinele din rețeaua Kaufland sunt dotate cu cântare care dețin avizul metrologic de funcționare, conform normelor legale în vigoare; verificarea acestora din punct de vedere metrologic se realizează anual prin intermediul unui laborator metrologic deținut de către furnizorul cântarelor și autorizat de către Biroul Român de Metrologie Legală; revizia și verificarea din punct de vedere tehnic a tuturor cântarelor din magazinele Kaufland se realizează periodic, exclusiv de către personal tehnic autorizat. Utilizarea și funcționarea cântarelor din rețeaua de magazine Kaufland se realizează în deplină conformitate cu legislația aplicabilă, cu respectarea tuturor normelor metrologice naționale și europene în vigoare. De asemenea, trebuie precizat că orice intervenție fizică asupra acestora se face, în exclusivitate, de către personal autorizat. Kaufland România rămâne în continuare deschisă pentru clarificarea nelămuririlor şi sesizărilor clienților săi, având convingerea că încrederea nu se poate clădi decât printr-o atitudine corectă pe termen lung. În acest sens, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 19.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro", au transmis reprezentanţii hypermarket.

Este vorba despre cântărirea legumelor şi a fructelor, care în opinia unui client nu s-ar face tocmai corect. 

Imaginile filmate de client sunt foarte clare, dar mai multe comentarii fac referire la faptul că nimic nu ar fi în neregulă cu acel cântar.

Rămâne de văzut care este adevărul şi care va fi reacţia reprezentanţilor hypermarketului, dar şi cum vor reuşi aceştia să depăşească începutul unei crize de imagine.

 

Până şi magazinele mari ca şi Kaufland te fură la cântar. O demonstraţie făcută de un tânăr din Constanţa. Dacă s-ar întâmpla astfel de lucruri în Germania, poporul german ar fi ieşit în stradă. Trebuie să fim atenţi MEREU! De ce să plătim 2 lei în plus doar că ne fură la cântar? Şi mai spunem că România e ţara tuturor posibilităţilor... Din păcate, nici magazinele care funcţionează "legal" nu mai sunt corecte în România. De ce ne mai întrebăm de ce nu merg bine lucurile în ţara asta? Haideţi să-i expunem! SHARE.

Posted by Expunere.com on 7 Iulie 2015Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate