Iar va veni sfârşitul lumii! Se va întâmpla prin OCTOMBRIE 2017

Iar va veni sfârşitul lumii!  Se va întâmpla prin  OCTOMBRIE 2017

Evenimentul ar trebui să se întâmple în octombrie 2017. În contextul traiectoriei sale dinspre polul sud, autorul dezvăluie că „acest lucru face observarea dificilă, trebuie să zbori la mare altitudine peste America de Sud cu o cameră excelentă.”, potrivit Daily Mail.

David Meade este autorul cărții ”Planet X-The 2017 Arrival”, care spune că Terra se va ciocni în toamna acestui an. Autorul susține că o stea, pe care o numește geamăna Soarelui, vine spre Sitemul Solar din polul nord, aducând cu sine 7 obiecte cerești printre care și planeta Nibiru, care se va ciocni cu Terra.

Chiar dacă David Meade susține că are dovezi științifice, cititori spun că după primele pagini începe să devină religios. O părere mai pertinentă vine din partea comunității științifice, care nu susține existența planetei Nirbu. S-a mai prezit că Nirbu va lovi Terra în septembrie 2015 și în decembrie același an, dar și în decembrie 2012, scrie b1.ro.

O părere mai pertinentă vine din partea comunității științifice, care nu susține existența planetei Nirbu.S-a mai prezit că Nirbu va lovi Terra în septembrie 2015 și în decembrie același an, dar și în decembrie 2012.

Ne puteți urmări și pe Google News