IKEA şi-a lansat catalogul pentru 2016. Noi sortimente de mâncare la restaurant

IKEA şi-a lansat catalogul pentru 2016. Noi sortimente de mâncare la restaurant

IKEA România a lansa catalogul cu produse valabil pentru 2016. În perioada 17 august – 6 septembrie, 930.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuințele din București, Pitești, Ploiești și împrejurimi.

Noul catalog are 328 de pagini și are ca temă: „Gesturile mici contează”.

„Catalogul IKEA de anul acesta are o temă care unește oamenii mai mult ca niciodată. O temă care vorbește despre individualitate, dar care este universală. O temă axată pe viața în jurul bucătăriei și pe acele mici momente magice care au loc în acest spațiu. Atunci când mâncăm o ultimă bucată de tort în timp ce toată lumea doarme. Atunci când presărăm busuiocul crescut în casă pe o farfurie plină cu paste. Sau atunci când îi aducem cuiva drag micul dejun în pat fără un motiv special. Despre asta vorbim în noul catalog. Sărbătorim lucrurile care fac viața în jurul bucătăriei să fie mai armonioasă și ne facem timp pentru lucrurile mici care fac marile diferențe. În paginile catalogului de anul acesta au prioritate bucătăriile, produsele pentru gătit și servit, precum și produsele din departamentul IKEA FOOD. Este o temă care ne place și credem că este extrem de relevantă și actuală pentru români,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

IKEA FOOD

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru că mâncarea joacă un rol important în catalogul de anul acesta, Restaurantul, Magazinul de Delicatese Suedeze și Bistro-ul din magazinul IKEA îi vor aștepta pe consumatori cu multe noutăți.

O noutate prezentă în meniul Restaurantului IKEA încă din luna aprilie este reprezentată de chifteluțele vegetariene și cele de pui, pregătite cu grijă față de oameni și de mediu. Chifteluțele de pui nu conțin gluten și nici lactoză și presupun un consum redus de apă în procesul de preparare, iar cele vegetariene nu conțin niciun ingredient de origine animală. De la 1 septembrie, orice meniu de chifteluțe va putea fi comandat la jumătate de porție pentru copii, la jumătate din preț.

În Restaurantul IKEA, în Bistro și în Magazinul de Delicatese Suedeze vor fi disponibile începând de la 1 septembrie noi produse hrănitoare și sănătoase: iaurt înghețat la 3 lei paharul, apă fructată ce va conține cu 50% mai puțin zahăr față de sucurile existente în prezent la dozatoarele cu reumplere gratuită și noi meniuri sănătoase în restaurant.

Alte noutăți așteptate pe parcursul anului sunt: Ice Tea cu arome de pin și mesteacăn, gustări din legume uscate și nuci în Magazinul de Delicatese Suedeze, gustări sănătoase și sandwich-uri la Bistro.

Somonul servit în restaurantul IKEA provine de la o fermă certificată ASC (Aquaculture Stewardship Council). Certificarea ASC promovează consumul de pește provenind din surse care respectă standarde înalte de lucru cu oamenii și mediul: venituri corecte și stabile pentru familiile de pescari din țara de proveniență, grijă ca stocurile de pește să se refacă. În plus, colaborăm cu ferme care au certificare ASC și pentru produsele din pește și fructe de mare disponibile în Bistro.

Din martie 2015, deșeurile organice de la restaurantul IKEA sunt trimise către o fabrică de biogaz, iar până în luna august, 5.840 kilograme de deșeuri au fost transformate în biomasă.