Editura Evenimentul si Capital

Ilie Năstase a tăiat panglica Bazei Sportive Tenis Club Curtea de Argeș

14-06/ilie-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 295 Vizualizari

Meciurile internaționale dintre jurnaliștii înscriși la Press Cup au debutat în forță, cu ocazia acestui turneu inaugurându-se și Baza Sportivă Tenis Club Curtea de Argeș. Ilie Năstase și George Cosac au jucat un meci demonstrativ la dublu cu echipe de copii argeșeni.

Personalități locale au luat cuvântul în cadrul festivității, iar jurnaliștii înscriși în turneu au jucat în prima zi meciuri la dublu, urmate, în cea de-a doua zi, de partide de simplu. Inaugurarea Tenis Club Curtea de Argeș s-a bucurat de prezența unor invitați de seamă: legenda tenisului românesc - Ilie Năstase, alături de George Cosac - Președintele FRT, fost jucător de Cupa Davis; Ioan Cozma – Directorul Dr. Oetker România, brandul sponsorizând numeroase turnee din Curtea de Argeș și din toată țara; Gheorghe Borțan – Președintele Tenis Club Curtea de Argeș;  Reprezentanți ai comunității locale au luat cuvântul cu această ocazie, arătându-și sprijinul față de sportul alb: Florin Tecău - Președintele Consiliului Județean Argeș, alături de Ninel Diaconu, Primarul Municipiului Curtea de Argeș. Legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, i-a făcut fericiți pe copiii argeșeni pasionați de tenis cu care a jucat un meci la dublu alături de George Cosac. Actorul Victor Yila a comentat partida cu mult entuziasm, reușind să bucure întregul public prin intervențiile sale pline de umor și energie.  Ilie Năstase s-a arătat bucuros de crearea unui astfel de centru sportiv, de mare importanță nu doar pentru comunitatea locală, cât și pentru întreaga țară: „N-am avut norocul când am fost Președinte de Federație să inaugurez o bază sportivă atât de frumoasă. I-am văzut și pe cei mici, care sunt foarte entuziasmați. Ar trebui să existe mai multe cluburi de acest tip. Din păcate, Ministerul și Federația Română de Tenis nu au întotdeauna astfel de bugete. Oameni ca domnul Cozma, care au investit, sigur că fac diferența”. În ceea ce privește tenisul românesc, Ilie Năstase crede că Simona Halep este un model pentru mulți dintre copiii îndrăgostiți de tenis, ea fiind o sursă de inspirație și pentru tinerii prezenți la Tenis Club Curtea de Argeș.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, subliniază și el impactul unei asemenea investiții: „E un moment foarte important pentru această zonă și pentru Curtea de Argeș. Vrem să fim alături de cei care investesc nu numai resursele financiare, ci și resursele umane. Cred că dl. Cozma este piesa principală din acest angrenaj care a dus la construcția acestei baze de sănătate și de performanță, în același timp”. Despre competiția Press Cup Dr. Oetker și inaugurarea bezei sportive, președintele Tenis Club Curtea de Argeș, Gheorghe Borțan, declară următoarele: „Press Cup este o competiție în care au avut loc meciuri, întâlniri spectaculoase și viu disputate între jurnaliștii pasionați de sportul alb. Prezența legendarului Ilie Năstase - fost numărul 1 mondial, la inaugurarea Bazei Sportive Tenis Club Curtea de Argeș a adunat un număr record de spectatori. Ne-am bucurat că am avut drept invitați personalități de seamă – George Cosac, președintele FRT și Ioan Cozma, un susținător activ al tenisului românesc. Mulțumim și reprezentanților orașului și Municipiului Curtea de Argeș, Florin Tecău și Ninel Diaconu, pentru sprijinul de care au dat dovadă și pentru prezența lor la acest eveniment important pentru tenisul românesc.” Președintele Consiliului Județean Argeș,  Florin Tecău, a luat și el cuvântul la inaugurare: „Vin întotdeauna cu plăcere la Curtea de Argeș pentru că avem parteneriate deosebite cu Primăria, Consiliul Local  și cu domnul Ioan Cozma. Îi mulțumesc domnului director Borțan pentru modul în care organizează și gestionează această bază sportivă. Suntem parteneri și sper ca, în continuare, să dezvoltăm și să promovăm astfel de inițiative.”.  Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul www.tenisclub-curteadearges.ro. Partenerul oficial  Press Cup este Dr. Oetker România, iar organizatorul turneului - Tenis Club Curtea de Argeș. Ediția 2014 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Aldis si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului Press Cup Dr. Oetker este SCG-Smart Corporation Group
Alte articole din categoria: Sport

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro