Imigranţi români, ARESTAŢI la Londra la două zile de la anularea restricţiilor

Imigranţi români, ARESTAŢI la Londra la două zile de la anularea restricţiilor

Mai mulţi români au fost arestaţi joi în zona Marble Arch din Londra și urmează să fie expulzați.

Agenţi din cadrul Agenţiei britanice pentru control la frontieră au arestat aproximativ 12 români care aveau cu ei saci plini cu haine şi obiecte personale, înformează Mediafax, citând publicaţia The Daily Express, După ce au fost percheziţionaţi, amprentaţi, fotografiaţi şi înregistraţi de oficiali din cadrul Agenţiei, membrii grupului au fost obligaţi să urce în dubele aparţinând Ministerului de Interne urmând să primească bilete de avion spre România, adaugă ziarul.

"Acest lucru face parte din activitatea noastră obişnuită pe care o desfăşurăm în întreaga ţară zilnic. Atunci când cei care nu au permisiunea să se afle în Marea Britanie refuză să se întoarcă acasă în mod voluntar, vom acţiona pentru a-i îndepărta", a declarat un purtător de cuvânt al ministerului. Printre persoanele arestate se numără și o femeie care a declarat că a venit în Marea Britanie pentru a urma un tratament gratuit într-un spital. Ea avea asupra ei o pungă plină cu medicamente şi documente de la Sistemul Naţional britanic de Sănătate. Operațiunea Agenției a avut loc la două zile după anularea restricţiilor impuse pe piaţa muncii românilor şi bulgarilor, arestările fiind operate în zona Marble Arch, monument devenit punct de întâlnire pentru românii care sosesc în Marea Britanie, potrivit publicaţiei.

TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Ghinioniștii anului 2013. VEZI cui i-a întors norocul spatele
  • Norocoșii lui 2013. VEZI ce politiceni au avut noroc cu carul anul trecut
  • Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO
TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:
  • VIRALE în 2013. TOPUL celor mai vizionate clipuri de pe YouTube-ul românesc
  • TOP 10 fenomene MISTERIOASE cărora oamenii de știință nu le-au găsit o explicație | GALERIE FOTO
  • De ce își DĂDEAU GĂURI în CAP oamenii din antichitate. Noi studii dezvaluie credinte uimitoare