CRIZA DIN UCRAINA. Asalt asupra unei unităţi militare din Mariupol. Trei MORŢI, 13 RĂNIŢI, 63 REŢINUŢI

joi, 17 aprilie 2014   2 comentarii  

Activişti proruşi au lansat miercuri seara un asalt asupra unei unităţi militare din oraşul ucrainean Mariupol, folosind arme automate şi cocteiluri Molotov. Forţele speciale Ucrainene (SBU) au reuşit să respingă atacul şi să reţină 10 persoane. Asaltul s-a soldat cu moartea a trei persoane. Ministrul de interne ucrainean Arsen Avakov a anunţat joi că trei separatişti proruşi au fost ucişi în conflictul armat ce a izbucnit în cursul nopţii în oraşul Mariupol, regiunea Doneţk, la Marea Azov, relatează Reuters.

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Hacker cu nouă clase a clonat zeci de mii de carduri bancare

Clujeanul Teodor Borș a construit mai multe pagini de internet identice cu cele ale marilor bănci, pe care le-a trimis utilizatorilor de sisteme informatice. Datele a mii de români au ajuns la rețelele de crimă organizată din Rusia.

Autor: Mihai Şoica

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Vinovații din afacerea cu terenurile de la Nana și Fundulea. Jaful de 2.000 de hectare din Călărași

Raportul Corpului de Control al Guvernului privind devalizarea patrimoniului Institutului de Cercetare de la Fundulea a evidențiat că operațiunea de transfer a 2.000 de hectare a fost ilegală, dar omite aspecte de natură penală de care se fac vinovați înalți funcționari ai statului.

Autor: Virgil Burlă Cătălin Antohe

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Cu tatuajele din tinereţe, la bătrâneţe. Cum îi afectează trecerea timpului pe purtători acestei arte | GALERIE FOTO

Tatuajului, odată marcă de tânăr rebel, a ajuns în zilele noastre aproape o banalitate. Dacă pentru unii este o podoabă demnă de etalat, pentru alţii reprezintă un mod de a marca diverse momente din viaţă, iar cadoul este un tatuaj. Ce te faci însă, dacă peste ani tatuajul nu te mai reprezintă?

Autor: Silvana Chiujdea

International Citeste toate articolele din sectiune

Cazul de CORUPŢIE care a ŞOCAT America. Un consilier a primit 12 ani de puşcărie

Un consilier municipal dintr-o localitate modestă de lângă Los Angeles a fost condamnat miercuri la 12 ani de închisoare, au informat surse din cadrul sistemului judiciar american. Robert Rizzo, fost manager al oraşului Bell, care şi-a acordat un salariu anual de aproape 800.000 de dolari, va trebui, de asemenea, să restituie 8,8 milioane de dolari primăriei sale.

Autor: Alexandra Ciliac

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Elena Udrea: Victor Ponta și-a mutat biroul la MApN de frică și încearcă să pară o victimă | VIDEO

Parlamentarul Elena Udrea a declarat, la B1 Tv, că Victor Ponta şi-a mutat biroul la MApN de frică şi încearcă să pară o victimă. Întrebată dacă va candida la Cotroceni, Elena Udrea a precizat că nu se gândeşte încă la această eventualitate, deoarece dreapta politică trebuie să treacă întâi testul alegerilor parlamentare.

Autor: Silvana Chiujdea

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Școlile românești din Transnistria, sub teroarea Tiraspolului

Profesorii din unitățile de învățământ românești sunt hărțuiți continuu de autoritățile separatiste. Ultima mișcare: confiscarea ștampilei Liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol.

Autor: Cristina Lica Andreea Ciulac

Economie Citeste toate articolele din sectiune

O nouă lege a insolvenței - ce drepturi și obligații impune companiilor

Companiile vor avea mai mult timp să se redreseze, dar și creditorii mai multe posibilități de a-și recupera datoriile, potrivit prevederilor noii legi a insolvenței, ce a primit avizul Camerei Deputaților.

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Olandezii vor să cumpere un colț din Apuseni

Rămasă pustie după moartea mineritului, comuna Buceș s-ar putea repopula. În ultimele săptămâni, în acest colț de Rai au apărut zeci de persoane interesate de casele scoase la vânzare: în funcție de utilități, prețurile pornesc de la 16.000 de lei.

Autor: Ciprian Iancu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu - Petrolul Ploiești, 2-1. Gazdele s-au calificat DRAMATIC în finală, după un gol marcat în minutele de prelungire

Astra Giurgiu a dat lovitura, în această seară, în meciul cu Petrolul Ploiești. „Alb-negrii” au învins în ultimele secunde și vor evolua în ultimul act al Cupei.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Cel mai ingenios LOC DE JOACĂ pe care poţi să-l faci în propria curte| GALERIE FOTO

Leisha, creatoarea cunoscutului blog Homemade Toast, a publicat un ghid complet despre cum să creezi o "bulă" cu apă de care să se bucure întreaga familie în curtea casei.

Autor: