Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Prodecanul de la Finanțe care vindea lucrări de licență a fost trimis în judecată

Procurori Parchetului General l-au trimis în judecată pe Cosmin Iuliu Șerbănescu, prodecanul Facultăţii de Finanţe din cadrul ASE, profesorul universitar care vindea lucrări de licență gata scrise. Alături de Șerbănescu au fost trimiși în judecată și complicii acestuia, opt mituitori.

Autor: Virgil Burlă

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Statuia „fantomă” s-a împotmolit în port

După ce a încasat 10 milioane de lei pentru o sculptură realizată în China, Florin Codre susține că nu mai are bani și mai vrea 80.000 de euro pentru montaj și transport. Deși a întârziat trei ani predarea ei, artistul susține că nu a câștigat din lucrare.

Autor: Virgil Burlă

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Kate Moss va lansa o cupă de şampanie modelată după sânul ei stâng | GALERIE FOTO

Top modelul Kate Moss, care în curând va aniversa 25 de ani de carieră, va lansa o cupă de şampanie realizată după un mulaj al sânului său stâng

Autor: Felix Mihai Badea

International Citeste toate articolele din sectiune

Invazie umanitară rusă în Ucraina

Circa 134 de camioane din convoiul umanitar rus au pătruns ieri pe teritoriul Ucrainei fără a avea permisiunea autorităților de la Kiev care au denunțat „o invazie”.

Autor: Oana-Martha Igrişan

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Săptămâna nebună a politicienilor

Victor Ponta și Crin Antonescu și-au trimis bezele în direct. Monica Macovei s-a gândit că seamănă cu Nelson Mandela. Klaus Iohannis i-a transmis lui Antonescu că-l găsește în haine de președinte când se întoarce din concediu. Pesediștii s-au întrecut să-l laude pe Năstase, „colegul lui Mihai Viteazul” întrecându-i pe toți.

Autor: Carmen Vintilă

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

23 AUGUST. Iacob Tancău, veteranul care i-a văzut pe nemţi plecând cu bombardierele de la Braşov

La 23 august 1944, Iacob Tancău, acum pensionar în Orăştie, avea 23 de ani neîmpliniţi. În 1942 devenise mecanic de zbor pe un bombardier Heinkel 111. A făcut misiuni, cot la cot cu nemţii, în fosta URSS. Contraofensiva rusească a lăsat însă armata română fără avioane.

Autor: Ciprian Iancu

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Cât costă ghiozdanul unui școlar

Părinții care au odrasle la școală au început deja pregătirile pentru noul an de învățământ. Bugetul pe care trebuie să-l aibă la îndemână este de cel puțin 140 de lei.

Autor: Ana Bâtcă

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

ŞOCANT. Bebeluş închis în maşină pe o temperatură de 30 de grade, la Salina TURDA

Un bebeluş a fost lăsat să doarmă în maşină, pe o căldură de 30 de grade, de doi părinţi inconştienţi. Copilul a fost la un pas de moarte.

Autor: Mihai Şoica

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Niculae: „Le-am dat o palmă, că au fost nesimțiți”

Patronul Astrei Giurgiu a răbufnit după ce „alb-negrii” au reușit o mare lovitură și au învins-o, în deplasare, pe Olympique Lyon, fosta campioană din Hexagon.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Operațiile complicate au crescut necesarul de sânge Chirurg: „Sunt situații în care e nevoie și de 50 de litri pentru un pacient”

Dezvoltarea sistemului de transplant de organe a accentuat nevoia de sânge din spitale. Pentru operațiile de transplant deosebite este nevoie de zeci de litri.

Autor: Germina Olteanu Daniela Șerb