EXCLUSIV PRINT. Dublă țeapă la Oprescu: Bucureștiul riscă să rămână și fără Primărie, și fără bani

joi, 31 iulie 2014   0 comentarii  

În momentul de față, Primăria Municipiului București „locuiește fără forme legale” în clădirea de pe cheiul Dâmboviței, vizavi de căminele studențești din Regie. Motivul: contractul de chirie a expirat, iar proprietarii nu mai vor să prelungească actul decât în anumite condiții, care ar fi în defavoarea Primăriei. Concret, s-ar putea pierde 52,9 de milioane de lei, banii plătiți pe chirie, care ar fi trebuit considerați drept avans pentru cumpărarea sediului.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Surorile lui Corneliu Coposu, citate în dosarul torţionarului Alexandru Vişinescu

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit ca pe 24 septembrie, când va începe judecarea pe fond a lui Alexandru Vişinescu, să fie audiate ca martori în acest dosar cele două surori ale lui Corneliu Coposu, respectiv Rodica Coposu şi Flavia Bălescu.

Autor: Larisa Ciută

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

MISIUNE DE SALVARE în judeţele AFECTATE GRAV DE INUNDAŢII. Pompieri, bărci şi motopompe de la ISU Bucureşti au plecat în Argeş şi Teleorman - GALERIE FOTO

Două convoaie ale ISU "Dealu Spirii" Bucureşti, având în componenţă 75 de pompieri pregătiţi pentru desfăşurarea misiunii de extragere a apei din gospodării sau din zonele cu acumulare foarte mare de apă, s-au alăturat colegilor lor din judeţele Argeş şi Teleorman, grav afectate de inundaţiile din ultimele zile .

Autor: Petrisor Cana

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Pământul este în pragul unei noi extincții în masă. Uite ce pericol ne așteaptă. Vine sfârșitul lumii?

Dispariţia dinozaurilor şi a trei sferturi dintre plantele de pe Terra, acum 66 de milioane de ani, a fost a cincea extincţie în masă care a afectat planeta. Oamenii de ştiinţă cred că ne apropiem de o catastrofă cu un impact similar.

Autor: Daria Andrieş

International Citeste toate articolele din sectiune

Putea să rămână libia FĂRĂ CAPITALĂ?

Incendiul care a izbucnit la un depozit de petrol situat în apropiere de capitala Libiei a fost localizat abia în a treia zi, după ce la stingerea lui au participat avioane italiene.

Autor: Roxana Roseti

Politica Citeste toate articolele din sectiune

SONDAJ IRES. Gabriel Oprea este cel mai apreciat ministru de Interne

Un sondaj IRES arată că activitatea ministrului de Interne Gabriel Oprea este considerată mai bună decât cea a predecesorilor săi.

Autor: Departamentul Politic

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

MISTERIOASE raze X: ar putea fi generate de materia ÎNTUNECATĂ?

Misterioase raze X cu energia in jur de 3.6 keV au fost descoperite de catre astronomii care studiaza constelatia Perseus cu ajutorul lui Chandra X-Ray Observatory. Aceste raze X ar putea sa fie generate in procesul de dezintegrare a neutrinilor sterili, care, la randul lor, ar putea reprezenta o parte din materia intunecata.

Autor: Cătălina Curceanu

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Cea mai mare tranzacție bancară din România în 2014

Ungurii de la OTP Bank România au concretizat, în sfârșit, intenția de achiziționare a unei alte bănci.

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Elevă de limba română din Transnistria: ”avem o problemă cu alimentația. Noi de ce nu primim o masă?”

În fața europarlamentarului Monica Macovei, 30 de tineri care urmează cursurile puținelor școli de limba română din Transnistria sunt invitați să își spună păsurile. Într-un final, una dintre eleve îndrăznește. ”Am dori să primim cu toții o masă la prânz, nu doar copiii din clasele I – IV”.

Autor: Traian Deleanu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

LIGA CAMPIONILOR. Aktobe - Steaua, 2-2. „Roș-albaștrii” s-au împotmolit în stepele Kazahstanului

În prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, Steaua a terminat la egaliate partida cu Aktobe (2-2), la capătul unui joc nu foarte strălucit făcut de către campioana României

Autor: Alexandru Toader

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Recomandată de un doctor celebru: Dieta MINUNE, care TE întinereşte cu 10 ani

„În loc să cheltui foarte mulţi bani pe cosmetice scumpe trebuie să ai grijă la ceea ce mănânci ca să încetineşti îmbătrânirea prematură a pielii”.

Autor: Angelo Tăutu