Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

EXCLUSIV PRINT. Interlopii clujeni, prieteni cu polițiștii

Fenomenul de crimă organizată din Cluj Napoca seamănă tot mai mult cu cel din Piatra Neamț: liderii mafiei locale au început să-și incendieze mașinile sau să comită jafuri cu violență, ajutați de rakeți moldoveni și tolerați de cei care ar trebui să-i aresteze.

Autor: Mihai Şoica

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Fost ministru comunist, plâns de politicieni, artiști și securiști

Mai multe vedete au participat, ieri, la înmormântarea fostului ministru de Externe Ștefan Andrei. Fiica lui Adrian Păunescu i-a făcut un ultim cadou pentru lumea cealaltă: revista „Flacăra”.

Autor: Virgil Burlă

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Vulcan DE PLĂCERI maxime: Cele 3 puncte FIERBINŢI la femei | VIDEO

Organele genitale feminine sunt extrem de sensibile la atingere, însă pentru a obţine plăceri maxime, trebuie stimulate în special în anumite zone.

Autor: Angelo Tăutu

International Citeste toate articolele din sectiune

Oficial francez: România a făcut progrese pentru integrarea în spațiul Schengen

Secretarul de stat pentru Afaceri Europene din Ministerul francez de Externe, Harlem Desir, s-a întâlnit, ieri, cu ministrul de Externe, Titus Corlățean, cu ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, și cu cel al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Autor: Simona Mătieș

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Premierul, în China. O zi în „mare viteză” cu Victor Ponta

În ultima zi a vizitei sale oficiale în China, șeful Guvernului a călătorit cu un tren de mare viteză, a vizitat Parcul tehnologic din Tianjin și a fost primit de președintele chinez, Xi Jinping.

Autor: Carmen Vintilă

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Pe vaporul SF: Cum arată VACANŢA VIITORULUI. Călătoria ta, pas CU PAS | VIDEO

Unul dintre cei mai mari operatori de nave de croazieră, Royal Caribean, a prezentat Quantum of the Seas, un vas care nu este unul obişnuit.

Autor: Roxana Roseti

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Rentează sau nu să-ți modifici mașina pentru consumul de GPL?

Costurile cu modificarea autoturismului pentru consumul alternativ de gaz se amortizează după 10.000 kilometri parcurși. Atenție la ce service vă montați instalația!

Autor: Ana Bâtcă

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Inspectorul general adjunct şcolar de la ISJ Cluj reţinut de DNA şi este PROPUS pentru arestare. Procurorii susţin că oficialul a luat MITĂ 10.000 de euro pentru bacalaureat

Procurorii DNA Cluj au descins, ieri, la Inspectoratul Şcolar Cluj şi au sigilat biroul inspectorului şef adjunct Peter Tunde (foto). Din primele informaţii, acuzaţiile au legătură cu derularea sesiunii de toamnă a bacalauratului.

Autor: Mihai Şoica

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Grecii s-au abonat la turneele finale, românii au devenit spectatori

În ultimul deceniu, elenii au avut prezențe constante la marile competiții, în timp ce „tricolorii” au ratat calificările cu o consecvență demnă de o cauză mai bună.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

FRUCTUL MINUNE CARE COMBATE CANCERUL

Bananele foarte coapte, dar care au un aspect mai puţin atrăgător şi care sunt, de cele mai multe ori, ocolite de cumpărători, sunt mult mai bune decât s-ar putea crede.

Autor: Larisa Ciută