PSD vrea să impună monopol pe păcănele

sâmbătă, 19 aprilie 2014   5 comentarii  

Pe motiv că s-au înmulțit prea mult, mai mulți parlamentarii social-democrați au inițiat o lege care interzice jocurile electronice în sălile de cartier și dă voie doar cazinourilor care au crupier și loteriei să mai aibă păcănele. Parlamentarii Puterii vor să interzică aparatele slot-machine în sălile de jocuri și să le mute numai în sediile Loteriei Naționale și în șase cazinouri. Consiliul Concurenței avertizează că avizul său este obligatoriu. Mai mult de 100 de parlamentari, din PSD și UNPR, au depus la Parlament o propunere legislativă în urma căreia jocurile de noroc tip slot-machine, cunoscute popular drept „păcănele”, vor deveni, practic, un monopol al Loteriei Române.

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

SFATUL POLIŢIŞTILOR de la Transporturi: nu dormiţi în tren! INFRACTORII folosesc somnifere şi vă „treziţi” fără bagaje

În perioada Sfintelor Sărbători de Paști, 600 de poliţiști din structurile de Poliție Transporturi acționează la nivel național pentru o călătorie în siguranță. Oamenii legii transmit călătorilor sfaturi utile pentru a ajunge cu bine la destinaţii.

Autor: Petrișor Cană

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

INTRARE GRATUITĂ la Muzeul Naţional pentru cei care poartă numele "Sfântului Gheorghe". Vezi şi PROGRAMUL SPECIAL de Paşte

Programul de vizitare a Muzeului Național de Istorie a României în perioada Sfintelor Sărbători de Paști.

Autor: Petrișor Cană

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Ruşii sunt nebuni după COVOARE. Ce fac cu ele nici nu-ţi imaginezi | GALERIE FOTO

Că ruşii au un stil anume când vine vorba despre design, de la cel vestimentar, până la cel arhitectural, o ştim. Reculoaştem dintr-o mie şi turlele bisericilor din Moscova şi celebrele păpuşi Matrioşka, dar mai nou ei par a vrea să tapeteze totul în jur cu înflorate şi colorate covoare persane.

Autor: Silvana Chiujdea

International Citeste toate articolele din sectiune

Estul Ucrainei refuză să predea armele

Insurgenții nu recunosc acordul de la Geneva dintre Kiev și Moscova și avertizează că nu vor depune armele și nici nu vor elibera clădirile pe care le ocupă în regiunea rusofonă.

Autor: Paul Ciocoiu

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Ce e Mehedințiul fără Duicu

Partidele politice mehedințene își pot face noi planuri. După ce baronul PSD Mehedinți a ajuns după gratii, acestea au mai multe șanse de relansare în județ în perspectiva scrutinului europarlamentar.

Autor: Dorel Teleanu

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

CAMPANIA „MEDICUL DE GARDĂ”. Doctorii sunt puși să plătească greșelile sistemului informatic

Peste 150 de medici s-au revoltat fiindcă li s-au oprit bani pentru rețete compensate de casele de asigurări, în condițiile în care pacienții mințiseră în privința veniturilor sau sistemul informatic a dat erori.

Autor: Geta Roman

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Leul ia avânt de PAȘTE

Moneda locală s-a apreciat astăzi în raport cu principalele valute. Astfel, dacă ieri Banca Națională indica un curs de 4,4762 lei pentru un euro, astăzi acesta a scăzut la 4,4684 lei pentru un euro.

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

ACCIDENT CU MICROBUZ ÎN DOLJ. Opt persoane au ajuns la spital, iar unul dintre răniţi a fost trimis cu elicopterul SMURD la Bucuresti

Un mircobuz care transporta 12 persoane a fost implicat într-un accident, joi dimineaţă, în localitatea Pieleşti, la 10 km distanţă de Craiova.

Autor: Maria Huculici Larisa Ciută

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Dinu Gheorghe: „Să nu ajungem la o nenorocire”

Președintele echipei Astra Giurgiu a avertizat că afacerea drepturilor TV este dubioasă și ar putea arunca în aer campionatul intern.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Drob în prapure. Simplu şi uşor de pregătit

Pe orice masa de Paşti care se respectă, la români drobul este nelipsit. La prima vedere pare un preparat culinar laborios, care provoacă spaimă orcărui novice în ale bucătăriei, dar orice gospodină ştie că lucrurile nu sunt atât de complicate precum par.

Autor: Silvana Chiujdea