SOLDAT UCIS LA DATORIE. Unul dintre autori este militant islamist. FBI-UL ESTE ÎN ALERTĂ: Grupul terorist ISIS are planuri privind atacuri în SUA şi Canada. Clădirea Parlamentului din Ottawa a fost luată cu asalt de trupele speciale. Obama a intervenit

joi, 23 octombrie 2014   36 comentarii  

Soldatul rănit de dimineaţă de un fanatic înarmat cu o puşcă a decedat, confirmă Euronews. Clădirea Parlamentului din Canada a fost luată cu asalt de trupele speciale echipate până în dinţi cu armament. Parlamentarii sunt blocaţi în birourile lor, în timp ce forţele de elită ale Politiei încearcă să deruleze operaţiunea militară. Potrivit FBI, membri ai grupului terorist ISIS din Statul Islamic au planuri cu privire la comiterea de atacuri în Statele Unite şi Canada, iar unul dintre autori este militant islamist. Tot centrul capitalei Ottawa este blocat. Oamenii au fost sfătuiţi să stea departe de ferestre. Peste 30 de focuri de armă s-au auzit din incita Parlamentului, care, în acest moment, este blocat.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Șpaga: Contract de vânzare-cumpărare pentru 12.000 de hectare pe numele lui Andrei Hrebenciuc

Ancheta procurorilor în dosarul „Retrocedărilor ilegale” a ajuns și la fiul deputatului Viorel Hrebenciuc. Prin intermediul lui, deputatul ar fi vrut să ia o șpagă de 12.000 de hectare, potrivit unor surse judiciare.

Autor: Ionel Stoica

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Tinerii nu dau nici doi bani pe pensie

Peste 80.000 de tineri intrați pe piața muncii nu și-au exprimat nicio opțiune pentru pensia administrată privat, ci au lăsat statul să hotărască pentru ei. E un semn că niciun sistem de pensii nu inspiră încredere.

Autor: Daniela Șerb

Doctorul Zilei

De ce te îngrași chiar dacă nu mănânci mult? Cinci cauze surprinzătoare
Dacă mâncaţi puţin, dar vă îngrăşaţi văzând cu ochii, este posibil să suferiţi de disfuncţii ale tiroidei, diabet de tip

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

EVZ Monden

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Iulia Albu
Bianca Drăgușanu și Iulia Albu au pornit un război fără precedent. Așa se face că toate replicile dintre ele sunt […]

International Citeste toate articolele din sectiune

O nouă criză a gazelor dă fiori Europei

Iarna este aproape, temperaturile au scăzut foarte mult în Europa de Est, iar ucrainenii nu au reușit să ajungă la un acord cu Rusia în privința furnizării de gaze, cerând UE un nou împrumut de două miliarde de dolari.

Autor: Simona Mătieș

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Iohannis află după prezidențiale dacă se va judeca dosarul cu ANI

Șeful ANI, Horia Georgescu, a cerut urgentarea procedurii. Data procesului, 18 noiembrie, a fost stabilită într-o ședință secretă.

Autor: Andreea Udrea

Star Junior

Pedepsele pot fi periculoase pentru cel mic
Modul în care părintele decide să își crească copilul este alegerea lui. Asemenea, pentru modul cum vrea să îi corecteze

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Torționar cu sechestru pe pensie

Curtea de Apel București a decis, ieri, să pună sechestru pe locuința lui Alexandru Vișinescu și pe acțiunile pe care acesta le deținea la SIF Moldova, SIF Transilvania și SIF Muntenia. În acelaşi scop, instanța a mai decis să pună poprire asigurătorie asupra unei cote de o treime din pensia, în valoare netă de 3.376 lei, încasată de Vișinescu.

Autor: Virgil Burlă

Economie Citeste toate articolele din sectiune

La CFR Marfă, Rus reface calculele lui Șova. Mecanicii conduc obosiți garniturile de tren

Cei 2.400 de angajați care au plecat de la CFR Marfă au lăsat compania de stat într-o stare gravă. Pe ultima sută de metri, ministrul de resort a salvat 100 de posturi.

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Cât de lung este drumul unui BĂTRÂN spre un spital. 60 de kilometri în 14 ore

Ambulanța Cluj l-a lăsat pe un bătrân de 74 de ani să aștepte 14 ore, înainte de a fi transportat de urgență de la Spitalul Orășenesc Huedin la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj unde să fie operat de urgenţă.

Autor: Mihai Şoica

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Steaua a fost părăsită de suporteri în Liga Europa

„Militarii” vor juca, astăzi, împotriva celor de la Rio Ave, iar „Arena Națională” va fi aproape goală

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Siliconate cu TUPEU. Cum şi-au bătut joc de POLIŢIŞTI în trafic două surori SUPERSEXY | GALERIE FOTO

Două surori, de 25 şi 27 de ani, le-au scos peri albi unor poliţişti care le-au oprit în trafic. Tinerele şi-au bătut joc de ei.

Autor: Eva David