PUBLICAȚIILE NOASTRE:

CATASTROFA DIN ALPI. "Personalitatea" copilotului care suferea de tulburări psihologice, "pistă serioasă" pentru anchetorii TRAGEDIEI, dar "nu singura"

sâmbătă, 28 martie 2015   4 comentarii  

"Personalitatea" copilotului suspectat că a provocat deliberat prăbușirea avionului Germanwings și care, se pare, că suferea de tulburări psihologice este o "pistă serioasă", dar "nu singura", a declarat un anchetator francez la Dusseldorf, pentru AFP.

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Colecția din ŞPAGĂ a lui Vâlcov a ajuns la MISS UNIVERSE ROMÂNIA

După ce joi seara anchetatorii au găsit 94 de tablouri în pereți, ieri, procurorii au continuat să caute comorile lui Vâlcov în cimitirul din Slatina. O mare parte din tablourile din colecția de artă luată din șpagă de fostul ministrul al Finanțelor, Darius Vâlcov, erau cumpărate de la cea mare casă de licitație din lume, Christie’s.Spre exemplu, lucrarea „Victor Hugo” a pictorului Andy Warhol (1928- 1987) a fost...

Autor: Marian Păvălaşc

Kanal D

Tu stii care este efectul filmelor pentru adulti asupra vietii sexuale a barbatilor?
Un nou studiu contrazice teoriile de pana acum legate de efectele filmelor pentru adulti asupra vietii sexuale.

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Dramatic! Prima reactie a Mihaelei Radulescu dupa moartea “bunicului aviator”!

Fostul aviator Dunca Ioan a reusit sa obtina patru de Da din partea juriului de la Romanii au talent", urmand sa se pregateasca temeinic pentru etapa urmatoare.

Autor: Felix Mihai Badea

Politică Citeste toate articolele din sectiune

Viață de politician pe Facebook. Distracție, domnișoare și greșeli gramaticale!

Comunicatele de presă nu mai sunt la modă. Politicienii le-au înlocuit cu mesaje transmise pe rețelele de socializare, presărate cu momente din viața personală.

Autor: Larisa BernaschiCarmen Vintilă

Doctorul Zilei

Factori care favorizeaza polipii intestinali
Persoanele care sufera de polipi intestinali simt nevoia sa mearga des la toaleta si uneori au scaune cu sange. Aceste

International Citeste toate articolele din sectiune

CATASTROFA DIN ALPI. Copilotul Lubitz a RUPT CONCEDIUL MEDICAL chiar în ziua TRAGEDIEI. Avea o boală ASCUNSĂ

Anchetatorii germani au descoperit că Andreas Lubitz a distrus o serie de documente medicale și nu a informat compania Germanwings că suferă de o boală, relatează CNN.

Autor: Ana-Maria Adamoae

EVZ Monden

Ce spune Ducu Bertzi despre colaborarea lui ADRIAN PĂUNESCU CU SECURITATEA
Prietenia dintre artistul Ducu Bertzi şi regretatul poet Adrian Păunescu s-a întins pe trei decenii. Ducu Bertzi l-a cunoscut pe […]

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Nu o să îţi vină să crezi, dar unii oameni din aceste POZE de familie erau MORŢI | GALERIE FOTO

Deşi pare greu de crezut, în epoca victoriană, era o adevărată modă ca morţii să fie fotografiaţi cu familia, într-un decor cât mai sofisticat. Fotografia post-mortem, cunoscută şi sub sintagma Memento Mori a devenit o adevărată artă în acea perioadă, aşa că oricine se respecta trebuia să aibă o mostră în albumul de familie.

Autor: Agrama Andreev

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Valentin Stănescu, antrenorul de suflet al fotbaliștilor

Jucător și antrenor uns cu toate alifiile, haios și meseriaș în același timp, Valentin Stănescu este cel care a lăsat în urma sa numele stadionului Rapidului, marea lui iubire.

Autor: Ioan Viorel

Star Junior

Copilotul de la Germanwings era bolnav psihic!
Copilotul care a prăbușit intenționat un avion de stâncile Alpilor era bolnav psihic. Acesta era sub tratament medicamentos și trebuia

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Victor Ponta: Inspectorii Antifraudă să combată evaziunea cu duritate, dar în limita bunului-simţ

Premierul Victor Ponta i-a transmis şefului ANAF că inspectorii Direcţiei Antifraudă trebuie să aplice politica de combatere a evaziunii fiscale cu duritate, dar în limita legii şi a bunului-simt, fără excese. Mesajul premierului vine în contextul în care în presă au apărut cazuri ale unor posibile excese în închiderea unor localuri.

Autor: Ioana Tomescu

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

De ce ni se sinucid soldații? Camuflajul suspect al Armatei și Parchetului Militar. Misterul morții în cazul soldatului din Regimentul de Gardă care și-a tras un glonț în gură

Un militar din cadrul Regimentului, de elită, 30 Gardă „Mihai Viteazul”, din cartierul Cotroceni, din București, a fost găsit împușcat, luni, 16 martie a.c., chiar în sediul unității militare. Parchetul Militar și Ministerul Apărării tac din gură. Un psihiatru specializat în sinucidere, în schimb, vorbește. Și le zice bine.

Autor: Mihnea-Petru Pârvu

Social Citeste toate articolele din sectiune

Google ar putea să ne miroasă

Din seria patentelor care s-ar putea să nu ajungă produse de serie atrage atenția un gadget mai puţin obişnuit marca Google, potrivit publicaţiilor de specialitate.

Autor: Angelo Tăutu