EXCLUSIV EVZ. Filiera jafului cu TERENURI DE AUR de la Fundulea. Cu un divan, un cuier și un loc de veci s-a MOŞTENIT BĂRĂGANUL. DEZVĂLUIRI despre o HOŢIE FĂRĂ PRECEDENT orchestrată de ŞMECHERI din PSD și PC Călăraşi

miercuri, 30 iulie 2014   3 comentarii  

Două dintre cele mai importante unități de cercetare agricolă, situate la Fundulea, în Câmpia Bărăganului, au rămas fără mii de hectare după ce terenurile au fost retrocedate dubios. Moștenitorii au primit pământ în baza unor testamente lipsite de avere și a unor declarații, pe proprie răspundere, prin care se atesta dreptul la succesiune. Aproape 5.500 de hectare ale Institutului și Stațiunii agricole din Fundulea (Călărași), cu o valoare de peste 15 milioane de euro, au ajuns la presupuși moștenitori, după ce s-a aplicat o schemă suspectă orchestrată de membri PSD și PC. Dorel Dorobanțu, primarul din Fundulea, și Jenel Șerban, fostul prefect de Călărași (2005-2008), au retrocedat terenuri și pe testamente în care scria că nu se lasă urmașilor avere imobiliară, ci doar bunuri casnice..

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Surorile lui Corneliu Coposu, citate în dosarul torţionarului Alexandru Vişinescu

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit ca pe 24 septembrie, când va începe judecarea pe fond a lui Alexandru Vişinescu, să fie audiate ca martori în acest dosar cele două surori ale lui Corneliu Coposu, respectiv Rodica Coposu şi Flavia Bălescu.

Autor: Larisa Ciută

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Plângere penală după dezvăluirile EVZ. Cum s-au dat 10 milioane de lei pe o monument pe care nu l-a văzut nimeni din cei care au avizat plata sculpturii

Curtea de Conturi a sesizat Parchetul despre disparitia statuii Marii Uniri, după ce a constatat că s-au achitat banii fără documente justificative.

Autor: Antoaneta Etves Cătălin Antohe

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

BĂTAIE CA ÎN FILME ÎNTRE STARURI. Un actor cunoscut i-a tras pumni în faţă unui cântăreţ în club. VIDEO INCENDIAR

Cearta dintre cele două staruri s-a consumat din cauza unei femei. Actorul l-a lovit cu pumnii în faţă pe artist, care s-a îndddepărtat de masa la care se afla acesta.

Autor: Daria Andrieş

International Citeste toate articolele din sectiune

TURCIA. Femeile protestează, publicând pe Twitter fotografii, după ce vicepremierul le-a recomandat „să nu mai râdă în public”

Sute de femei din Turcia au postat, azi, pe reţeaua de socializare Twitter fotografii în care râd, în semn de protest faţă de afirmaţiile vicepremierului Bulent Arinc, care le-a recomandat femeilor să nu râdă în public, pentru a „apăra valorile morale”.

Autor: Simona Mătieș

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Ponta, către poliţişti: Duritate maximă faţă de ticăloşii care vor să fure din casele inundate

Premierul Victor Ponta le-a cerut, miercuri, reprezentanţilor MAI să ia măsuri dure împotriva celor care profită de situaţia creată în urma inundaţiilor şi fură din locuinţele afectate.

Autor: Departamentul Politic

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

PREMIERA Bolnavii închipuiți au pierdut pensiile luate pe șpagă

Pacienții care au dat bani pentru a avea un grad de invaliditate fictiv au rămas fără pensia de boală. Medicii care au emis actele sunt judecați pentru corupție

Autor: Ionel Stoica

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Cursuri gratuite de formare şi perfecţionare, pe bani europeni

Academia de Studii Economice din Bucureşti implementează un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa”, prin oferirea de cursuri acreditate de CNFPA (Centrul naţional de formare şi perfecţionare a antreprenorilor).

Autor: Simona Tapalagă

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Cum supravieţuieşte un BOSCHETAR. Se preface mort ca să ia masa la spital. Are peste 90 de „curse” cu ambulanța

Dorin Bubă, în vârstă de 60 de ani, a transformat ambulanțele în taxi-ul său personal. Cu girofar și sirenă. Anul trecut, a fost „plimbat” de 150 de ori.

Autor: Sergiu Rusu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

LIGA CAMPIONILOR. Aktobe - Steaua, 0-0. „Roș-albaștrii” atacă Liga Campionilor, din stepele Kazahstanului / LIVE

„Roș-albaștrii” vor susține, astăzi, prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, împotriva campioanei, FC Atkobe. „Militarii” întâlnesc în premieră gruparea kazahă.

Autor: Alexandru Toader

Viata Citeste toate articolele din sectiune

„Aveam o criză de apendicită și medicii mi-au zis că sunt deocheată”

În loc să o ducă de urgență în sala de operație, medicii i-au recomandat un descântec unei tinere din București care făcuse o criză de apendicită. În cealaltă extremă sunt pacienţii care sunt lăsați fără acest organ, deși suferă de cu totul alte boli.

Autor: Cristina Lica