PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Câți refugiați va fi România obligată să primească? EVZ somează conducerea țării să spună adevărul

vineri, 04 septembrie 2015   0 comentarii  

Autoritățile române se bâlbâie și transmit informații contradictorii cu privire la valul refugiaților din zonele de conflict care ar putea ajunge în România. În acest timp, presa britanică anunță că în țara noastră vor fi relocați 6.937 de refugiați. Capacitatea actuală a României este de 1.500 de locuri de cazare. Dupa ce Leonard Orban, consilierul președintelui României, specializat în politici europene, a anunțat că România va primi prin re-locare 1705 de refugiați din zonele de conflict, s-a așternut tacerea în rândurile autoritaților statului cu competențe în îndeplinirea acestei sarcini care decurge din statutul României de membru al Uniunii Europene.

Articolul economic al zilei:

ANUNŢ de ULTIMA ORĂ despre ANTENA 3!

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Fraţii Cămătaru au căzut la pace cu victima, după scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti

Fraţii Cămătaru s-au împact cu cu victima, după scandalul, de săptămâna trecută, de la sediul Curții de Apel Bucureşti.

Autor: Andreea Matei

Kanal D

Au incremenit de spaima si stau cu FRICA dupa ce au gasit aceasta creatura pe malul unui rau! Specialistii nu reusesc sa isi dea seama ce este
Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare, iar multa lume incearca sa gaseasca o explicatie pentru imaginile surprinse.

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Noul plan al UE de REDISTRIBUIRE a imigranților. În România ar putea ajunge de trei ori mai multe persoane decât s-a anunţat

Uniunea Europeană a adoptat un plan de urgență cu privire la criza imigranților. Oficialii de la Bruxelles i-au redistribuit pe refugiați în aproape toate țările membre UE. Germania şi Franţa vor accepta cei mai mulţi migranţi, iar Marea Britanie nici nu apare în planul dezvăluit de presa britanică.

Autor: Andreea Matei

Politică Citeste toate articolele din sectiune

Klaus Iohannis: "Consultările au devenit o normalitate. Trebuie continuată lupta ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu ambasadorii români. La finalul întâlnirii, Iohannis a ţinut o conferinţă de presă. Iohannis s-a referit şi la politica internă.

Autor: Valentin Pîrcălabu

Doctorul Zilei

Te dor sânii? Iată la ce afecțiuni ar trebui să te gândești
În general, durerea sânilor este provocată de câteva afecțiuni minore, însă, durerea trece de la sine în câteva zile. Dacă

International Citeste toate articolele din sectiune

CRIZA IMIGRANȚILOR. Liderii europeni dau vina unii pe alții

În timp ce criza imigranților este din ce în ce mai acută, iar în Ungaria așteaptă mii de oameni să iasă din țară, pentru a ajunge în vestul Europei, conducătorii sunt mai preocupați să se certe, în loc să găsească soluții.

Autor: Simona Stupar

EVZ Monden

Antonia, APARIȚIE DEMENȚIALĂ la Media Music Awards! S-a văzut aproape TOT
Antonia și Alex Velea au purtat ținute îndrăznețe la Media Music Awards, de la Sibiu. Deși a născut doar de […]

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Refugiu pentru un cult al MORŢII sau un labirint GENIAL? Un loc plin de MISTER, un SECRET îngropat în adâncurile oraşului | Galerie Foto

Este un secret care a rămas ascuns sub Liverpool de secole – o misterioasă reţea de tuneluri chiar sub străzile oraşului. Construcţia a fost realizată acum 200 de ani de un controversat bogătaş, Joseph Williamson.

Autor: Radu Andreea

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Prima victorie cu Ungaria. Ziua în care s-a întors „Regele”

România a obținut primul succes în fața Ungariei abia în 1999, în preliminariile Campionatului European. Revenirea lui Gheorghe Hagi la prima reprezentativă și 30.000 de fani euforici i-au inhibat pe maghiari.

Autor: Andrei Călin

Star Junior

Inmultirea pe intelesul tuturor
Matematica poate fi foarte usora daca profesorii ar gasi metode inedite de a o explica. Uite cum poti retine inmultirea

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Vot crucial astăzi! Dări majorate pentru PFA și drepturi de autor

Amendamentele la Codul fiscal aprobate zilele trecute în comisiile de specialitate au introdus obligația de a plăti CAS și pentru PFA-urile care erau exceptate la plată și pentru cei care au contracte de drepturi de autor.

Autor: Raluca Florescu

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Mircea Dușa: „Nu avem niciun fel de colaborare cu Rusia, nici la nivelele cele mai joase”

Ministrul Apărării spune că Rusia rămâne cel mai mare pericol pentru securitatea flancului estic al NATO. El a declarat, însă, că Alianța Nord-Atlantică are capacitatea de a reacționa în 48 de ore, dacă România ar fi angajată într-un conflict armat, timp în care Armata Română poate apăra teritoriul național

Autor: Dan Andronic

Social Citeste toate articolele din sectiune

Aberațiile din manualele de Educație pentru sănătate. Ce învață elevii despre hărțuirea sexuală

„Evenimentul zilei” continuă incursiunea în conținutul opționalului Educație pentru sănătate. De data aceasta abordăm capitolul despre hărțuire și violență.

Autor: Daniela Șerb