Victor Ponta, ATACAT DUR de Antena 3: „Încercați să ne prostiți așa cum o face Traian Băsescu”. Ministrul Justiției, acuzat că se comportă ca o „moluscă”

joi, 24 iulie 2014   91 comentarii  

Premierul Victor Ponta a fost acuzat de jurnalista Oana Stancu, în timpul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, că nu îi controlează pe procurorii DNA care, potrivit jurnalistei, ar fi „funcționari” aflați în subordinea ministrului Justiției, Robert Cazanciuc.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Şerban Mihăilescu este audiat la DNA în dosarul contractelor cu Guvernul

Senatorul UNPR, Şerban Mihăilescu, fost şef al Secretariatului General al Guvernului, este audiat la DNA în dosarul contractelor cu Guvernul pentru achiziţia de sisteme şi de echipamente informatice, în perioada 2001 - 2013.

Autor: Silvana Chiujdea

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Haos la metrou: gunoaie, șobolani și întârzieri tot mai dese

Sute de oameni au stat, ieri dimineață, în stația Piața Sudului pentru că nu mai venea metroul. Pe peron, pe scări și chiar până la ieșire era om lângă om la opt dimineața. Unei femei i s-a făcut rău la un moment dat din cauza înghesuielii.

Autor: Antoaneta Etves

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

TOP joburi de VIS pentru BĂRBAŢI. Cine poate rezista unor asemenea oferte? | GALERIE FOTO

Meseria e brăţară de aur, dar când job-ul îmbină plăcerea cu utilul se poate spune că zeii sunt de partea omului muncitor. Ce poate fi mai frumos decât să faci ceva la care mulţi visează şi să mai fi şi plătit regeşte pentru asta.

Autor:

International Citeste toate articolele din sectiune

SCANDAL în SUA. Un condamnat la moarte a decedat după un „calvar fără precedent”

Un condamnat la moarte a decedat, ieri, după „un calvar” fără precedent, în statul Arizona, fapt ce a alimentat polemica intensă din Statele Unite privind viitorul injecţiei letale ca metodă de execuţie.

Autor: Simona Mătieș

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Băsescu respinge reducerea CAS „Eu plec și rămâne anul 2015, pe care populația trebuie să-l suporte”

Șeful statului a explicat că a retrimis Parlamentului proiectul de lege privind reducerea CAS-ului întrucât nu dorește să pună în pericol plata pensiilor. „Guvernul nu are soluții viabile, iar populația va suporta, în 2015, consecințele”, a declarat Traian Băsescu.

Autor: Mircea Marian

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

REPORTAJ EXCLUSIV EVZ. Între blocuri de lux, stâpânii „Deltei Urbane” duc o viață sălbatică

Bălțile de la Văcărești, unde ecologiștii au văzut și vulpi, se pot transforma în următorii ani într-un parc natural spectaculos. Tabăra de nomazi de la marginea fostului lac va fi destrămată. Printre romii care trezesc teamă, trăiesc și soții Constantin care se chinuie să-și țină cei șapte copii la școală. Premierul Ponta promite investiții de milioane ca să salveze sălbăticia dintre blocuri, dar statul a întors...

Autor: Marian Păvălaşc

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Topul domeniilor în care se muncește la negru

Sectorul construcțiilor domină de departe acest clasament, peste 300.000 de lucrători neavând forme legale, adică 66% din numărul total

Autor: Raluca Florescu

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Monstrul de la Paris s-a predat

Florin Sebastian Bălan (38 de ani) din Rădăuți este suspectat de uciderea soției sale gravide și a celor doi copii minori, Raphael (1,4 ani) și Antoine (5 ani).

Autor: Sergiu Rusu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Petrolul și CFR Cluj vor viză de Europa

Ploieștenii înfruntă, în această seară, formația albaneză Flamurtari, iar ardelenii se duelează cu sârbii de la Jagodina, în turul doi preliminar al LE

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

DESTIN DE ORFAN ÎN ROMÂNIA. A ajuns la căminul de copii după 12 ani de stat la un asistent maternal

Florin, 14 ani, a fost dat în grija unei asistente maternale la vârsta de 10 luni. După 12 ani, a fost reinstituționalizat într-un centru de unde în cele din urmă, susțin autoritățile, va ajunge înapoi la familia sa naturală

Autor: Daniela Șerb