ROMÂNIA LUI CRISTOIU. După Înalta Curte, și DNA se implică în campania electorală!

miercuri, 01 octombrie 2014   0 comentarii  

În debutul emisiunii Jocuri de putere, de marţi, 30 septembrie 2014, de la Realitatea tv, Rareş Bogdan a pus la îndoială corectitudinea pasajului din Rechizitoriul Microsoft în care e pomenit Victor Ponta.

Stiri calde

SportNEWS

CAPITAL

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Patronul firmei Shelter Security a fost arestat. Firme folosite de Alin Ionescu pentru evaziune, deschise pe numele unor consumatori de droguri

Patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi contabila instituţiei, Roxana Aron, cercetaţi pentru evaziune fiscală, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Autor: Virgil Burlă

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Cazarea în cămine, pe ultima sută de metri. Un loc „la negru” se vinde și cu 500 de euro

Agitație mare ieri în Grozăvești și Regie unde sute de studenți și-au luat camerele în primire. Pe lângă cei care se cazează legal, se strecoară, în continuare, și tineri care își cumpără locurile cu sume de sute de euro.

Autor: Germina Olteanu

Doctorul Zilei

De ce e carnea de porc mai sănătoasă decât cea de curcan? Sfaturile nutriționiștilor
Carnea de porc slabă are mai puţine calorii decât pieptul de curcan, însă acesta e mai săţios. Ambele sunt sănătoase

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Cei mai SINGURI oameni de pe Pământ. Este jenant cât de trişti sunt | GALERIE FOTO

Singurătatea este boală grea, dar nu reprezintă o scuză bună pentru a fi penibil. Se pare însă că sunt mulţi trişti pe lumea asta care adoră să se autosaboteze.

Autor: Agrama Andreev

EVZ Monden

Oktoberfest vine cu tolba plină de surprize
 În acest an, Oktoberfest a început la Plaza România pe 25 septembrie în București și, continuă în forţă până pe […]

International Citeste toate articolele din sectiune

RUSIA. Putin vrea să „protejeze” spaţiul virtual rusesc, dar exclude un control total al statului

Preşedintele rus Vladimir Putin a apreciat, azi, drept „indispensabilă” elaborarea unor măsuri vizând „protejarea” spaţiului virtual rusesc, excluzând însă un „control total” al statului asupra acestuia, relatează France Presse.

Autor: Simona Mătieș

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Elena Udrea: În calitate de președinte al României voi repara toate greșelile făcute de Victor Ponta și PSD care și-au bătut joc de reforma în Educație

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat, cu ocazia începerii anului universitar, că îi asigură pe toți tinerii că va repara toate greșelile făcute de Victor Ponta și PSD care și-au bătut joc de reforma în Educație.

Autor: Andreea Udrea

Star Junior

Cum recunoşti un copil supradotat?
În weekend a avut loc conferinţa naţională pentru educarea şi promovarea copilului supradotat, organizată de Centrul Gifted Education. La conferinţă

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

Super-PEŞTERA din China în care poţi să zbori cu AVIONUL. Este cea mai mare din lume | FOTO

Peștera Miao Room, din China, a fost declarată cea mai mare din lume, suprafața sa fiind cu 10 procente mai mare decât a fostei deținătoare a recordului, Peștera Sarawak, din Malaysia, relatează National Geographic.

Autor: Luana Matei

Economie Citeste toate articolele din sectiune

DACIA – După 15 ani de la PRIVATIZARE. Urmează prima MAŞINĂ AUTOMATĂ

După 15 ani, Dacia se poate lăuda cu un centru de cercetare la nivelul standardelor internaţionale. Securitate, profesionalism şi punctualitate sunt cuvintele care pot caracteriza Centrul de Cercetare Dacia Renault de la Titu.

Autor: Andrei Niculae

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Mitropolitul Banatului a fost înmormântat azi I GALERIE FOTO

Mii de oameni au participat miercuri, înainte de prânz la Timișoara, la slujba de înmormântare a mitropolitului lor, ÎPS Nicolae al Banatului. Și-au anunțat participarea înalți ierarhi din cadrul Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ( BOR), monahi, preoți, arhiepiscopi, episcopi și mitropoliți din toată România și din străinătate.

Autor: Georgeta Petrovici

Sport Citeste toate articolele din sectiune

Doar 1.000 de bilete mai sunt disponibile pentru meciul România - Ungaria

Partida dintre România și Ungaria, de pe „Arena Națională”, contând pentru preliminariile Euro 2016, generează un interes enorm în rândul microbiștilor români, doar 1 000 din cele 40 000 de bilete puse la vânzare online mai fiind disponibile.

Autor: Paul Motorga

Viata Citeste toate articolele din sectiune

FEMEILE pot alege să își micșoreze sânii, nu doar să îi mărescă. CÂND se recomandă reducția mamară și ce mare sportivă din România a făcut o astfel de interveniție

Atât în spitale private, cât și de stat chirurgii plasticieni practică operația de reducere a sânilor. În spitelele de stat intervenția este compensată prin sistemul de asigurări.

Autor: Iulia Marin