EXCLUSIV EVZ. CEA mai PENIBILĂ ȘPAGĂ din MAGISTRATURĂ. Judecătoarea care a vrut un CEAS CU CUC pentru eliberarea unui violator. Cei implicați au redactat și antedatat un act de împăcare între VIOLATOR și fata pe care acesta voia să o VIOLEZE | STENOGRAME

sâmbătă, 02 august 2014   3 comentarii  

„Evenimentul zilei” vă prezintă detalii inedite din rechizitoriul procurorilor DNA în cazul a patru magistrați acuzați de fapte de corupție. Anchetatorii spun că pentru a-și trafica influența, judecătoarea Florica Roman ar fi cerut mai multe șpăgi neobișnuite. Magistrata Florica Roman, președinte al Secției Civile de la Curtea de Apel Oradea, a ajuns de partea cealaltă a barei de judecată după ce ar fi primit niște șpăgi de tot râsul: două kilograme de păstrăvi și whiskey. Procurorii DNA arată că femeia dorea cu tot dinadinsul un ceas cu cuc, lucrat artizanal. Cel care voia să intre în grațiile judecătoarei era afaceristul Gheorghe Jurca, zis „Ghițucă”, care urmărea să-l scape pe finul său, Viorel Dănuț Bodin, de o condamnare de 2 ani și 8 luni pentru tentativă de viol, primită pe 2 iunie 2010. În final, el a și reușit.

Recomandările editorilor

Justitie Citeste toate articolele din sectiune

Ponta, întrebat dacă a fost la masă cu Duicu: "Habar nu am! E posibil"

Premierul Victor Ponta nu-și mai aduce aminte dacă a luat masa vreodată cu Adrian Duciu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, trimis în judecată cu acuzaţia de fapte de corupţie.

Autor: Larisa Ciută

Actualitate Citeste toate articolele din sectiune

Haos în Capitală. Oprescu se gândește la dizolvarea CGMB-ului, iar aleșii generali blochează Capitala din interese politice

În timp ce Capitala riscă să nu mai aibă bani pentru investiții, iar RADET și RATB sunt în colaps financiar-aleșii generali ai Capitalei blochează activitatea Municipalității de aproape trei săptămâni din orgolii politice. Mai mult, edilul-șef, Sorin Oprescu, se interesează cum poate dizolva Consiliul General. În tot acest timp, prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, ridică din umeri și speră ca societatea civilă să facă ceva.

Autor: Antoaneta Etves

Panorama Citeste toate articolele din sectiune

Ce poate fi aceasta? Ceva INEXPLICABIL în aproapierea Pământului | VIDEO

O „anomalie triunghiulară, care are puncte de lumină”...

Autor: Roxana Roseti

International Citeste toate articolele din sectiune

Nouă militari azeri au fost ucişi în luptele cu trupele armene

Cel puţin nouă militari azeri au fost ucişi în luptele cu trupele armene la graniţa dintre Azerbaidjan şi Armenia, relatează agenţia EFE, care citează Ministerul Apărării de la Baku.

Autor: Larisa Ciută

Politica Citeste toate articolele din sectiune

Partidul lui Tăriceanu, la primul congres. Tăriceanu: "Trădătorii nu sunt aici". Ponta: "PLR, singurul partid liberal din România"

Membrii Partidului Liberal Reformator (PLR) se reunesc azi și mâine la Palatul Parlamentului, în primul congres, pentru a-şi alege conducerea. Conform Agerpres, ziua de astăzi va fi dedicată dezbaterilor cu privire la rezoluţiile ce vor fi adoptate de noul partid, iar sâmbătă vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al PLR şi pentru alte posturi din conducere.

Autor: Laura Ciobanu Ioana Tomescu

EVZ Special Citeste toate articolele din sectiune

EXCLUSIV EVZ. Dublă țeapă: Bucureștiul riscă să rămână și fără Primărie, și fără bani

După ce Ministerul Finanțelor nu a dat voie ca sediul în care stă cu chirie Primăria Capitalei să fi e cumpărat, proprietarul a intrat acum în insolvență și nu mai vrea să vândă. Bucureștenii pierd 52,9 de milioane de lei.

Autor: Antoaneta Etves Cătălin Antohe

Economie Citeste toate articolele din sectiune

Cum găsești vacanțe ieftine în vârf de sezon

În luna august, este greu de găsit un loc liber în stațiunile de pe litoral, la prețuri rezonabile. Există însă și soluții pentru a vă relaxa, cu cheltuieli mai mici.

Autor: Simona Tapalagă

Din tara Citeste toate articolele din sectiune

Organizaţiile creştine cer reacţia Patriarhiei Române: Radu Mazăre îl transformă pe Ştefan cel Mare şi Sfânt în personaj de Carnaval

Trei organizaţii preocupate de valori creştine, revoltate că Radu Mazăre îl va întruchipa la Carnavalul Mamaia pe “domnitorul şi sfântul Ştefan cel Mare”, cer Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române o poziţie fermă faţă de “comportamentul imoral al primarului Constanţei”. Radu Mazăre l-a convins însă pe arhiepiscopul Teodosie al Tomisului că se va purta “cuviincios, fără fete dezbrăcate”

Autor: Feri Predescu

Sport Citeste toate articolele din sectiune

PERFORMANȚĂ. Naționala feminină Under 18 s-a calificat în finala Campionatului Mondial de handbal

Junioarele Under 18 au avut un parcurs remarcabil la Campionatul Mondial de handbal, iar astăzi au acces în ultima fază a competiției.

Autor: Andrei Călin

Viata Citeste toate articolele din sectiune

Recomandată de un doctor celebru: Dieta MINUNE, care TE întinereşte cu 10 ani

„În loc să cheltui foarte mulţi bani pe cosmetice scumpe trebuie să ai grijă la ceea ce mănânci ca să încetineşti îmbătrânirea prematură a pielii”.

Autor: Angelo Tăutu