Inna și Deliric, vacanță de lux în Grecia. Cât au putut să plătească pentru o săptămână de răsfăț

Inna și Deliric, vacanță de lux în Grecia. Cât au putut să plătească pentru o săptămână de răsfăț Sursa foto: Instagram

Cei doi artiști români au ales un resort de lux din Grecia. Nu au optat pentru o insula, ci au mers în Halkidiki la unul dintre cele mai scumpe resorturi.

Inna și Deliric sunt împreună de mai mulți ani, iar de curând artistul a cerut-o în căsătorie pe vedetă. Pentru că au avut un moment de respiro, cei doi au plecat într-o vacanță în Grecia. Desigur că au ales cu mare atenție locația, mai ales că nu și-au dorit să fie deranjați și să se bucure de intimitate. Așadar au mers într-un resort de lux din Halkidiki care pune la dispoziție spre închiriere doar trei vile. Desigur că toate trei sunt extrem de încăpătoare, au piscine proprii, grădini, dar și o priveliște minunată către mare.

Zeci de mii de euro pentru o vacanță

Doar că prețul unei astfel de vile nu e chiar pentru toate buzunarele. Potrivit site-urilor de profil o săptămână de cazare la resortul cu pricina costă în jur de de 10.000 de euro. Pentru cei doi suma nu ridică probleme, având în vedere că Inna este unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel international și câștigă foarte bine. Nici Deliric nu stă prost din punct de vedere financiar, așa că suma, deși mare pentru majoritatea oamenilor, nu a fost greu de plătit pentru cei doi.

Inna și Deliric- discreți, dar asumați

Relația dintre Inna și Deliric a fost mereu una discretă, dar asumată. Cei doi doi nu se afișează ostentativ, dar nici nu se ascund de public. Ei petrec timpul împreună ori de câte ori au ocazia și niciodată nu uită să posteze imagini în mediul online. Chiar dacă se feresc să posteze imagini în care să se vadă luxul și opulența, cei doi le arată mereu fanilor pe unde petrec. Așa au făcut și de această dată, și au postat inclusiv plimbările cu iachtul de pe mare. Inna a primit inelul de logodnă de la Deliric în urmă cu doar câteva luni. Atunci artista a explicat că cel mai probabil urmează și nunta, mai ales că cei doi își doresc și un copil împreună.

Ne puteți urmări și pe Google News