Editura Evenimentul si Capital

Andreea Gramoşteanu: Dacă Bendeac vrea să vină la noi, va trebui să dea un casting

19_mondenii
Autor: | | 3 Comentarii | 1493 Vizualizari

„Mondenii” au trecut prin transformări şi se întorc cu chef de glume. Iată cum arată show-ul după ce a ieşit din mâinile lui Boncea.

De sâmbătă, „Mondenii” se reinventează şi devin - primul sketch comedy show live din România - un format aşteptat cu interes, mai ales după mult mediatizata colaborare cu Andrei Boncea, unul dintre cei mai apreciaţi producători din România. I-am invitat la o discuţie pe Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Gramoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ despre ce vom vedea la televizor şi pentru a afla ce spun despre o posibilă reîntâlnire cu un vechi coleg, Mihai Bendeac. EVZ: Publicul este pregătit pentru astfel de producţii?
Alex Bogdan:
Publicul de la noi a fost prea mult timp hră nit cu emisiuni cel puţin dubioase şi de prost gust. Propunem o alternativă. O emisiune de comedie live făcută cu peofesionalism de o echipă excelentă. Am încredere că publicul va deveni mai exigent şi va taxa emisiunile de comedie impostoare.
Mirela Zeţa: Cred că publicul este pregătit pentru tot ceea ce îl face să râdă. Show-ul „Mondenii” se adresează tuturor oamenilor care apreciază ceea ce facem şi cum facem.
Angel Popescu: Vom face în aşa fel încât publicul să savureze acest nou format. Noi ne adresăm celor care au umor şi cu siguranţă aceştia sunt foarte mulţi. - Emisiunea se va desfăşura în direct. Vă temeţi de „bâlbe”?
Angel Popescu:
În cazul în care vor apărea anumite „accidente” vom trece foarte simplu peste ele, cu umor, inteligenţă şi fantezie.
Alex Bogdan: Nu cred ca vor fi bâlbe. Totul este repetat cap-coadă. Dar dacă, prin absurd să zicem că se întâmplă, nu păţim nimic. Nu ne jucăm viaţa în emisiune.
Andreea Gramoşteanu: Chiar dacă este o experienţă inedită, aş putea considera partea de Live ca un spectacol de teatru, şi cum în spectacole de teatru joc de câţiva ani buni, nu pot spune că mă sperie ci, din contră, îmi face o mare plăcere. Eventualele bâlbe vor fi exact sarea şi piperul emisiunii. Cum a apărut ideea colaborarii cu Andrei Boncea?
Alex Bogdan:
Pentru că ne dorim să devenim cel mai tare show de comedie de pe piaţă, a trebuit să ne ajute cel mai tare producator. Ne dorim să devina un reper de performanţă şi de bucurie în showbizz-ul românesc.
Andreea Gramoşteanu: Există momente în viaţă când lucrurile cele mai neaşteptate se îndreaptă spre tine şi nu trebuie să faci altceva decât să le primeşti cu braţele deschise. Aşa a venit întâlnirea cu Andrei Boncea. Marea mea dorinţă e ca „Mondenii” să devină cel mai bun prilej de întâlnire a actorilor şi iubitorilor de comedie.
Bogdan Cotleţ: Colaborarea cu Andrei Boncea este un plus pentru noi. Sperăm să facem o emisiune de care să fim mândri, care să placă oamenilor şi, mai ales, care să aibă un cuvânt de spus. Mihai Bendeac ar fi interesat să colaboreze cu voi. Aţi discutat?
Alex Bogdan:
Eu am venit la „Mondenii” după ce a plecat Bendeac. Nu vreau să vină, pentru că asta înseamnă că va trebui să plec eu.
Angel Popescu: Mişu este un actor foarte talentat, aşa că orice colaborare este foarte posibilă.
Andreea Gramoşteanu: Dacă doreşte să vină, noi îl primim bucuroşi, dar va trebui să dea un casting înainte, pentru că nu l-am mai văzut de ceva vreme jucând...
Bogdan Cotleţ: Cine? Glumesc. Vom vedea, viitorul e un lucru care se petrece în viitor.
Mirela Zeţa: Deocamdată rămâne un mister colaborarea cu Mihai.Tag-uri:

Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate