Irezistibil în pat? Cum să găteşti ca să faci mai mult SEX

Irezistibil în pat? Cum să găteşti ca să faci mai mult SEX

Site-ul Menshealth.com precizează că femeile sunt îndrăgostite de însăşi ideea că bărbatul gătește pentru ele...

Indiferent dacă o face bine sau jalnic. În acest sens, a fost realizat un top 5 idei despre ce ai de făcut în bucătărie, că s-o impresionezi aşa de tare, încât să devii irezistibil în pat.

Îndemânarea gesturilor de mai târziu

Mulţi bărbaţi greşesc, dorind să îşi impresioneze partenera. După cum notează sfatulpărinţilor.ro, ajung să îşi dorească să gătească tot felul de lucruri  sofisticate şi greu de obţinut. Potrivit specialiştilor, principala grijă trebuie să fie prospeţimea ingredientelor cu care să găteşti ce ştii mai bine din zona reţetelor simple.

Ne puteți urmări și pe Google News

Contează mult îndemânarea, dexteritatea cu care execuţi anumite mişcări în bucătărie, pentru că ele sugerează şi îndemânarea gesturilor de mai târziu... Cercetătorii explica faptul că femeile sunt fascinate mai mult de ideea de a-şi vedea bărbatul mişcându-se prin bucătărie, decât de mâncarea în sine pregătită de ei. Dacă o să îi serveşti la masa felul preferat, nu dovedeşte decât că ai fost atent la dorinţele ei. Specialiştii explică faptul că acest detaliu demonstrează că nu îţi e indiferentă, iar mai târziu va conta când veţi ajunge în pat. Programează-ţi felurile de mâncare în 2 sau chiar 3 paşi. În rest, după cum subliniază tot specialiştii, fă-o să se simta bine. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EXCLUSIV EVZ. Georgică Cornu, îmbogăţit prin firme-fantomă ale romilor din Strehaia. "Regele Asfaltului" din Banat a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT
  • CAMPANIA "MEDICUL DE GARDĂ". Poliţia, SRI şi DIPI au aruncat în aer "fabrica" pensionărilor pe bani. Dezvăluiri din referatul procurorilor | EXCLUSIV
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Să ne înarmăm peste noapte luînd bani de la Sănătate și de la Educație?!

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Par de pe altă PLANETĂ. 15 locuri SUPERBE despre care nu ai aflat încă | GALERIE FOTO
  • „Stai pe spate şi las-o doar pe ea”. Ce cadou i-a făcut Putin profesoarei de GERMANĂ
  • Descoperire ASTRONOMICĂ. Încă o planetă în sistemului nostru solar