ISTERIA BRITANICĂ atinge COTE INCREDIBILE. Țiganii români sunt ACUZAȚI de CELE MAI SCÂRBOASE lucruri | FOTO

ISTERIA BRITANICĂ atinge COTE INCREDIBILE. Țiganii români sunt ACUZAȚI de CELE MAI SCÂRBOASE lucruri | FOTO

Ţiganii români şi bulgari care sunt deja în Marea Britanie "s-au defecat în pragul oamenilor", declară, pe un ton isteric membrii Consiliului Local din Westminster. Ofialii britanici, citați de presa tabloidă, avertizează în privinţa poverii serviciile publice le vor avea odată cu venirea altor imigranții români și bulgari.

Citiţi ce au făcut tinerii englezi noaptea trecută: PENIBILI DE REVELION. S-au ÎMBĂTAT CRIȚĂ la petrecere și apoi s-au BĂTUT CU POLIȚIA sau au ajuns SĂ SE FACĂ DE RÂS | GALERIE FOTO ”Pe lângă cerșit agresiv și defecare în public, pe lângă modul de viaţă insalubru, oficialii locali se aşteaptă la creşterea numărului de asistaţi sociali din rândul migranţilor şi chiar la fapte criminale”, scrie pe un ton apocaliptic Daily Mail.

Philippa Roe, şefa Consiliului Local Westminster a declarat că autoritățile locale n-au "nici o idee" câţi est-europeni vor veni în Marea Britanie după ce restricțiile de imigrare vor fi ridicate de la 1 ianuarie, dar se aşteaptă la ce este mai rău.

  • Citiţi mai mult: A început ISTERIA ÎN ANGLIA, din prima zi a anului. ENGLEZII se declară ÎNGROZIŢI: ”ȚIGANII ROMÂNI ne vor invada!” | FOTO

Și un comisar de poliție în Midlands, a relevat faptul că mai multe crime sunt comise de români decât de orice alt grup de cetățeni străini din zona sa, şi asta chiar înainte restricţiile să fie ridicate.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel s-au făcut mai multe campanii privind migraţia ce atrag atenţia că în fiecare lună zeci de mii de cetățeni români și bulgari sunt vor veni în Marea Britanie atunci când se ridică restricţiile.

Nu cu mult timp înainte de Crăciun, guvernul britanic a aprobat reguli noi care interzic imigranților să beneficieze de ajutoare sociale, pentru primele trei luni de la intrarea în țară. Poliția din Staffordshire a transmis că infractorii români au fost mai prolifici decât cei din orice altă țară străină, iar aşteptările pentru viitorul apropiat sunt mult mai pesimiste.

MigrationWatch din Marea Britanie, care militează împotriva imigrației fără restricții, a subliniat că Marea Britanie va fi destinaţia cele mai vizată din UE pentru noii imigranți, în ciuda noilor norme privind ajutoarele sociale.

"Sistemul ajutoarelor generoase din Marea Britanie acționează ca un factor de atracție pentru imigranți din întreaga Europă", a atras atenţia președintele fundaţiei, Sir Andrew Green.

"Trebuie să se facă o renegociere a sistemului de beneficii în UE, sistem ce a fost gândit înainte ca 100 milioane de persoane, din țări mult mai sărace, să fi aderat la UE.

Pe de altă parte, mediul de afaceri a salutat sosirea iminentă a bulgarilor și românilor, deoarece această forţă de muncă va ajuta la consolidarea economiei.

Marea Britanie a impus restricții pe piaţa muncii, de șapte ani, pentru România și Bulgaria, după ce cele două state au aderat la UE în 2007. ARTICOLE POPULARE:

  • DESTRĂBĂLARE JENANTĂ. S-au ÎMBĂTAT CRIŢĂ şi s-au dat în SPECTACOL pe stradă. IMAGINI CU DEZMĂŢUL penibil | GALERIE FOTO

  • A SLĂBIT atât de mult încât SOŢUL său NU a mai RECUNOSCUT-O când s-a întors din Afganistan | GALERIE FOTO

  • PENIBILI DE REVELION. S-au ÎMBĂTAT CRIȚĂ la petrecere și apoi s-au BĂTUT CU POLIȚIA sau au ajuns SĂ SE FACĂ DE RÂS | GALERIE FOTO

  • ALPINIST EXPERIMENTAT, un COPIL de 9 ani. Un BĂIEŢEL a escaladat vârfurile Kilimanjaro, Whitney şi Aconcagua | GALERIE FOTO