Johnny i-a cerut mâna IUBITEI, dar are o IDEE FIXĂ: Pe cine VREA să îi cânte LA NUNTĂ / VIDEO

Johnny i-a cerut mâna IUBITEI, dar are o IDEE FIXĂ: Pe cine VREA să îi cânte LA NUNTĂ / VIDEO

I-a cerut mâna prietenei sale, dar cunoscuţii spun că are o idee fixă în ceea ce priveşte nunta, trecând peste „romantismul situaţiei”.

Johnny Depp, 50 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Amber Heard şi „îşi doreşte enorm ca formaţia The Rolling Stones să asigure fundalul muzical al petrecerii”, conform revistei Now.

L-a rugat Depp a cunoscut-o pe Amber Heard, 27 de ani, pe platourile de filmare ale producţei "The Rum Diary", în 2011, şi, deşi nu au fixat încă o dată pentru nuntă, el l-a rugat pe prietenul său Keith Richards (chitaristul formaţiei The Rolling Stones şi interpretul tatălui personajului lui Johnny Depp din seria "Pirates of the Caribbean"), să-şi convingă colegii de trupă pentru a cânta la nuntă.

"Planurile de nuntă sunt încă în faza incipientă, însă Johnny ştie un lucru sigur şi pace! Şi anume că îşi doreşte participarea formaţiei The Rolling Stones. El ar putea chiar să-şi ia chitara şi să cânte cu ei o piesă sau două", conform unei surse citate de revista Now.

Ne puteți urmări și pe Google News

Johnny Depp este un foarte bun chitarist și a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, "You're So Vain", care apare pe album lui Manson, "Born Villain". El a mai colaborat şi cu formaţia Oasis la piesa "Fade In-Out" de pe albumul din 1997 "Be Here Now", la invitaţia lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten. Despre nunta lui Johnny Depp se mai zvonește că va avea loc într-un cadru intim, pe plaja privată a actorului, din Bahamas.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/qcTxhggF5e0" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>