JURNALIȘTII și cei care DORESC o PRESĂ LIBERĂ se coalizează după ieșirea AGRESIVĂ a BARONULUI Bunea Stancu

JURNALIȘTII și cei care DORESC o PRESĂ LIBERĂ se coalizează după ieșirea AGRESIVĂ a BARONULUI Bunea Stancu

După ce Președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a avut o ieșire agresivă într-o discuție cu presa, ziariștii iau atitudine. S-a înființat comunitatea ”Susțin presa libera. Respect”

La scurt timp de la apariția paginii, peste 500 de persoane s-au alăturat cauzei comunității. Sub sloganul ”Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta”, inițiatorii paginii vor prezenta abuzurile puterii față de presa locală și centrală. Cei care înteleg importanța presei libere și simt pericolul la adresa democrației reprezentat de politicienii agresivi care folosesc greșit puterea, sunt invitați să spună Susțin presa libera. Respect! și să intre în comunitate.

Apariția paginii a fost deja remarcată în media online ”Din grup fac parte ziaristi din diverse trusturi media sau freelanceri, iar pagina este sustinuta de ei, dar si de cititori. Momentan, pagina a aduna 500 de like-uri. Dupa petitia jurnalistilor onesti, cum a fost ea denumita, cand Antenei3 i s-a atras atentia sa renunte la executarea nedeontologica a colegilor de breala, actiunea de azi este a doua a unor gazetari neinregimentati politic care doresc respectarea principiilor si legilsatiei legate de libertatea de exprimare”, a informat și reportervirtual.ro. Site-ul specializat pe subiecte legate de mass-media a tratat pe larg apariția acestei comunități online. ”Dragi cititori și colegi, vă chem să luăm atitudine împotriva tuturor celor care caută să ne fure cel mai important drept câștigat la Revoluție: libertatea de exprimare. Aceasta este cauza publică pe care vă rog să o susținem împreună. Cu cât suntem mai multi, cu atât devine vocea noastră mai puternică”, spune jurnalistul Mălin Bot. Acesta este unul dintre inițiatorii și susținătorii comunității online ”Susțin presa liberă! Respect!

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Ai cont, ştii cât ai cotizat şi când vei ieşi la pensie
  • Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit. Cum a luptat cu BOALA cumplită
  • Traian Băsescu, în Germania: Este o bucurie a mandatului meu că am reuşit să menţin justiţia departe de influenţa politică

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO
  • "MAESTRUL DESCULȚ". Un fost soldat american trăiește de 25 de ani într-o pădure| GALERIE FOTO+ VIDEO
  • Cupluri surprinse în ipostaze CIUDATE. Oare ce a fost în mintea lor?!