PUBLICAȚIILE NOASTRE:

Fapt divers

Ce au mai inventat specialiștii-cofetari canadieni

Autor: | | 0 Comentarii | 271 Vizualizari
Tortul cu ketchup, ultima invenție a canadienilor
Cofetarii canadieni s-au întrecut pe ei înșiși, inventând un tort preparat din ketchup pentru a creşte şi mai mult popularitatea acestui sos.

Prăjitura, care a fost botezată «Marea tartă canadiană din ketchup», are două blaturi de o culoare roşu aprins, lipite cu o cremă uşoară de brânză, similară cu cea de la cheesecake, fiind folosită o reţetă clasică şi ingredientele: apă, biscuiţi, coajă de lamaie, cremă de branză şi ketchup. Crema de brânză acoperă şi partea de sus a prăjiturii. Atât reţeta prăjiturii cu ketchup, cât şi fotografiile cu această prăjitură au devenit virale pe internet şi se bucură de mare succes pe reţelele de socializare şi din ce în ce mai mulţi patiseri şi cofetari îşi propun să prepare noua prăjitură. Cei care au gustat deja această prăjitură inedită spun că  gustul acesteia aminteşte de tortul de morcovi. Ketchup-ul este unul dintre cele mai populare sosuri din lume, dar până în prezent nu a fost folosit niciodată în prepararea deserturilor, susțin cofetarii canadieni.

 


Tag-uri: ketchup, tort, cofetar, canadian, sos
În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce au mai inventat specialiștii-cofetari canadieni.




SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>

Libertatea

RTV

WOWbiz

B1

Ziare.com

Unica

Capital

Fanatik

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>





Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a "postacilor" de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:
  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.
Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.
Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F




Ma abonez la newsletter
Sunt de acord cu termenii si conditiile concursului
* Toate campurile formularului sunt obligatorii