Editura Evenimentul si Capital

Kovesi: Știu glumele despre mine, că beau lacrimi de corupt în loc de cafea. Mă amuză, dar sunt o femeie normală

Laura Codruţa Kovesi
Autor: | | 59 Comentarii | 3516 Vizualizari

Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, a vorbit despre viaţa ei personală într-un interviu acordat publicaţiei Elle. Procurorul-şef anticorupţie a declarat că o amuză glumele pe seama ei.

"Știu glumele despre mine, că beau lacrimi de corupt în loc de cafea. Mă amuză, dar sunt o femeie normală", a declarat Laura Codruţa Kovesi, pentru Elle

R:Vă gândiți vreodată că sunteți cea mai de temut femeie din România? Laura Codruța Kovesi: Nu cred că e chiar așa...Știu că sunt multe glume care circulă în spațiul public despre mine. Există un website care tot timpul face glume și care a scris despre mine că eu nu beau cafea dimineața, ci lacrimi de corupt, că nu mă vopsesc pe păr cu vopsea, ci cu sânge de corupt, că vineva a vrut să îmi ofere un mărțișor de 1 martie și eu nu am vrut să îl primesc că nu avea chitanță și l-am arestat. Mă amuză să citesc asemenea lucruri, dar cred că cei care mă cunosc și intră în contact cu mine își dau seama că sunt un om obșinuită. Nu am nici trei capete, nici cinci mâini, nici puteri supranaturale, n-am o baghetă magică. Sunt un om ca oricare alt om, o femeie ca orice altă femeie de vârsta mea.

R: Este greu să vă mențineți echilibrul între muncă și viața personală? Laura Codruța Kovesi: În funcția pe care o am acum, da. Categoric nu este un echilibru. Un avantaj, dacă pot să îi spun așa ( fiindcă este, în același timp un dezavantaj în viața personală), este că nu am copii, nu am soț. Și atunci, foarte multe din problemele curente pe care le are o mamă și o soție eu nu le am, ceea ce-mi conferă mai mult timp pentru serviciu. Deci, n-aș putea să spun că este un echilibru, dar cred că în acest moment ocup o poziție foarte importantă și toată energia pe care o am trebuie să o îndrept și să o folosesc pentru a îmi îndeplini atribuțiile. Pentru mine, acum, cariera este mult mai importantă decât viața personală.

Sunt foarte mulți oameni care depind de mine, este o instituție care evoluează sau involuează în funcție de deciziile pe care le iau, și asta e prioritatea mea. Sigur că sunt momente, cum este duminica, în care îți dorești să ai familie, să ai copii, să fii într-un alt mediu. Dar de fiecare dată mă gândesc că acum am o misiune de îndeplinit și asta este mult mai important.
Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro