Editura Evenimentul si Capital

L-a confundat cu un mistreţ şi şi-a ÎMPUŞCAT cel mai bun prieten direct în INIMĂ

14-06/arma-de-vanatoare-465x390
Autor: | | 5 Comentarii | 589 Vizualizari

În ultima perioadă tot mai multe accidente mortale se petrec la partidele de vânătoare organizate de diferite asociaţii de vânători. După incidentul de la Bihor, când un vânător a fost împuşcat mortal de cel mai bun prieten al său, tragedia s-a repetat, după acelaşi scenariu, la o vânătoare organizată în Cluj.

Duminică, pe raza localităţii Morlaca, mai mulţi vânători de la Asociaţia de Vânătoare Regală au organizat o partidă de vânătoare la mistreţ. Între părticipanţi au răspuns prezent şi doi prieteni foarte buni, respectiv David Laze şi Radu Călin Fărcaşiu. Primul a nimerit în grupul vânătorilor, care aveau misiunea de a împuşca mistreţii dintr-un stand dinainte stabilit, iar al doilea, în grupul gonacilor, cei care trebuiau să "conducă" mistreţii spre standul unde aşteptau cei din primul grup.

La un moment dat, David Laze a observat mişcare într-un tufiş din apropiere şi a crezut că un mistreţ a ajuns direct în bătaia puştii lui. Laze a încărcat arma, a ochit şi a tras în orb fără să vadă exact ce se află în tufişul care se afla la nici 20 de metri de el. După ce a tras, crezând că a nimerit un mistreţ, David Laze a suferit un şoc nervos când a văzut că în locul animalului, în tufişul cu pricina era mort, împuşcat în inimă, cel mai bun prieten al lui, Călin Radu Fărcaşiu. Cei care au participat la vânătoare nu înţeleg cum s-a putut întâmpla tragedia din moment ce David Laze, era chiar paznic de vânătoare pe Fondul unde a avut loc tragedia.

Martorii incidentului susţin că cei care au vânat duminică la Morlaca, pe Fondul de Vânătoare 54, erau prieteni şi au participat la mai multe partide de vânătoare. "Cel mai probabil, cel care a murit s-a desprins din grupul gonacilor şi s-a rătăcit ajungând direct în bătaia puştii colegilor lui", spune un poliţist de la IPJ Cluj.

Victima, Călin Radu Fărcaşiu era militar în cadrul Diviziei 4 Gemina, cu sediul la Cluj Napoca, avea 42 de ani şi avea doi copii. Medicii legişti care au efectuat autopsia cadavrului au declarat că victima nu a avut nicio şansă de supravieţuire deoarece a fost împuşcată direct în inimă. Tag-uri:

Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro