Lăcătuș a susținut PRIMA CONFERINȚĂ de presă la CSA Steaua București. Ce BUGET va avea noua echipă a Armatei

Lăcătuș a susținut PRIMA CONFERINȚĂ de presă la CSA Steaua București. Ce BUGET va avea noua echipă a Armatei

Marius Lăcătuș și colonelul Cristian Petre, președintele CSA, au vorbit, astăzi, despre noul proiect al echipei „militare”.

CSA Steaua București va avea, începând din sezonul viitor, un buget în valoare de 300.000 de euro, dar banii nu vor veni din bugetul Statului. „Am purtat discuții la nivelul AMFB, dar și FRF. Sunt convins că vom întruni toate criteriile pentru a juca în Liga a 4-a. Suntem convinși că avem acoperirea legală și regulamentară. Pentru Liga a 4-a avem un buget de aproximativ 300.000 de euro care va fi susținut din propriile venituri ale CSA, nu din bugetul statului. Începând cu Liga a 3-a sper să avem și sponsori. 

Avem ca obiectiv ca sezonul 2020-2021 să jucăm în Liga 1. Ne dorim promovare succesivă în ligile superioare prin merit sportiv. Dorim ca acest proiect al nostru să fie făcut pas cu pas, să nu ardem etapele, astfel în cât suporterii noștri să vină alături de noi”, a mărturisit colonelul Petrea.

De partea cealaltă, Marius Lăcătuș va ocupa funcția de coordonator al secției de fotbal a CSA. Cel mai titrat jucător al Stelei speră acum că suporterii și alte legende ale „roș-albastre” se vor implica în a ajuta noul proiect al Armatei. „Era normal ca o echipă de seniori să fie înființată pentru a putea beneficia de baza sportivă din Ghencea, pentru a avea alături suporterii steliști care și-au dorit să susțină o echipă a Stelei. Dar trebuie să ne gândim și la juniorii care acum pot avea ca obiectiv să joace la echipa mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

O parte din suporterii care nu sunt prezenți alături de echipa din Liga 1 vor fi prezenți alături de noi în Liga a 4-a. Noi sperăm să atragem cât mai mulți suporteri. Vor fi foarte mulți foști jucători steliști care ni se vor alătura. Vom discuta și cu antrenori pentru a prelua echipa. Nu vreau să ajung eu să conduc echipa, ar fi rușinos, pentru că ar însemna că n-am găsit soluții”, a adăugat Lăcătuș.