Un lift destinat transportului pacienţilor decedaţi costă 60.000 de euro

Un lift destinat transportului pacienţilor decedaţi costă 60.000 de euro

După 120 de ani de existenţă, în urmă cu 4 ani, s-a pus lacătul pe unul dintre spitalele cu renume din Capitală, Caritas. În locul acestuia a fost înfiinţat, printr-o hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Căminul pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti - Academician Nicolae Cajal

În şedinţa extraordinară a Consiliului General de joi, 29 septembrie, există un proiect de hotărâre care atrage toată atenţia.

Rămâneți conectați la Premium.evz.ro. În cursul dimineții veți mai putea citi:

---- ++++

Ne puteți urmări și pe Google News

Se doreşte amplasarea unui lift în cadrul  căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti - Academician Nicolae Cajal, Sector 3. Din cauza schimbării funcţionalităţii clădirii din spital în cămin pentru persoane vârstnice, este necesar încă un lift de şase persoane, doarece sunt momente în cursul zilei în care se produc aglomerări în zona liftului existent. Imobilul care se face obiectul investiţiei este construit imediat după cutremurul din 1977 şi are un regim de înălţime Subsol, Parter şi 4 etaje, iar înălţimile de nivel sunt de 4,40 m la parter şi 3,80 la etaje. Pentru amplasarea lift şase persoane la Căminul pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti - Academician Nicolae Cajal, investiţia se ridică la 269.259, 20 lei aproximativ 61.000 de euro. În cazul în care acest proiect trece de consilieri, suna va fi alocată din bugetul Capitalei.

Funcţiuni principale:

Transport persoane între etaje;

Transport masă către sala de mese;

Transport Ambulanţă;

Transport pacienţi decedaţi( în cazul în care celălalt lift este aglomerat).