LIGA CAMPIONILOR. Sparta Praga - Steaua. „Roș-albaștrii” debutează în noul sezon al celei mai importante competiții intercluburi / LIVE Text de la ora 21.00

LIGA CAMPIONILOR. Sparta Praga - Steaua. „Roș-albaștrii” debutează în noul sezon al celei mai importante competiții intercluburi / LIVE Text de la ora 21.00

Steaua evoluează, în această seară (ora 21.00, în direct la Pro TV), în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Echipa „roș-albastră” va evolua, în deplasare, cu Sparta Praga.

Sparta Praga și Steaua se întâlnesc, în această seară, în prima manșă din turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor. Vicecampioana României va încerca să elimine cea mai importantă echipă a fotbalului ceh, pentru a pătrunde în play-off-ul competiției. În acest caz, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf va lupta pentru calificarea în grupe, sau în cel mai rău caz va avea asigurată calificarea în grupele Ligii Europa. Steaua și Sparta Praga s-au mai întâlnit în ediția 1988-1989 a Cupei Campionilor Europeni, în primul tur. Atunci, „militarii” s-au impus cu scorul de 5-1, în deplasare, și au remizat, scor 2-2, în Ghencea.

„Meciul de marţi e foarte important pentru noi. Am mers şi am urmărit Sparta Praga la ultimul amical, am văzut şi meciurile de anul trecut din Europa. Sparta e o echipă foarte organizată, cu fotbalişti de valoare, care pot face diferenţa în momentele cheie. Am venit aici cu gândul la un meci bun, care să ne ofere un avantaj în perspectiva returului", a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Ne puteți urmări și pe Google News