Editura Evenimentul si Capital

Limbaj de „Baron de Litoral”. Radu Mazăre:„ Noroc cu ţiganii, băă, că ne salvează de instanţa voastră coruptă. Pentru asta cu Bercea, mă gândesc să-i las pe ţigani să vândă pufuleţi, piatră ponce, nămol şi alte acareturi”

14-06/radu-mazare-465x390
Autor: | | 3 Comentarii | 1200 Vizualizari

Într-un discurs ținut la finalul ședinței de Consiliu Local, primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a vorbit despre scandalul arestării lui Mircea Băsescu în stilul caratceristic. El mulţumeşte „ţiganilor" pentru salvarea ţării. El a găsit și motivul pentru care cere suspendarea şi anchetarea procurorului şef DNA Laura Codruţa Koveşi: „De ce eu am fost săltat în dubă şi domnul Mircea Băsescu, nu?”.

Corespondentul EVZ la Constanța a înregistrat discursul „fulminant” al lui Radu Mazăre care nu se sfiește să folosească termeni gen „îmbârligat”. El și-a vărsat nervii și pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, pe motiv că „i-a făcut percheziții fratelui meu şi mamei mele şi prietenilor mei”.

 „Noroc cu ţiganii, băă, că ne salvează de instanţa voastră coruptă. Din punctual meu de vedere, de acum încolo, pot să facă tot ce vor pe plajă, să vândă pufuleţi şi nu ştiu ce. Că ce ne-am chinuit noi 10 ani, ne salvează ţiganii.”, a spus edilul Constanței.

„Povestea e mai îmbârligată” 

„Povestea acolo e mult mai îmbrârligată dar pe româneşte vorbind, cred că ţiganii salvează România. Că ne chinuim noi de 10 ani de zile, şi tot spunem, că instituţiile statului sunt folosite discreţionar, că sunt folosite ca poliţie politică, că pentru unii sunt mumă, pentru alţii sunt ciumă, iată, începe să iasă la iveală cu nişte înregistrări care sunt de necontestat. De ce fratelui meu şi mamei mele şi prietenilor mei le-au făcut percheziţii acasă, şi domnului Mircea Băsescu, nu mai vorbesc de frati-su că ăla era sus, şi celor care l-au denunţat nu s-a făcut aşa ceva?. Trebuiau să vină mascaţii şi să le facă percheziţii acasă. Că poate găseau mormanul de bani. Să-i facă percheziţii la birou că poate găseau stickuri, poate găseau stickuri la Bercea Mondial şi la alţii, poate găseau carneţelul unde s-au dus spăgile.”, a mai spus Mazăre

„De ce eu am fost săltat în dubă şi domnul Mircea Băsescu, nu?”

„Coroborat cu ce i-au făcut procurorului Iacobescu, i-au luat dosarul, s-a pus batista pe ţambal. Unde s-au dus înregistrările? Constatăm că există o încrengătură şi cineva vrea să astupe toate lucrurile astea. De ce s-a transferat dosarul acum? De ce eu am fost săltat în dubă şi domnul Mircea Băsescu, nu? Eu nu sesizeze CSM-ul. Este o treabă pe care trebuie să o rezolve Parlamentul României. Parlamentul poate să voteze o rezoluţie în care să ceară suspendarea incoruptibilei Codruţa Kovesi, până la lămurirea situaţiei. Nu poate să se ancheteze ea, pe ea. Omul ăla a ţipat din dubă, „două milioane mi-au mâncat”. Dacă exista o asemenea acuzaţie în spaţiu public despre Mazăre, a doua zi vedema mascaţi, vedeam percheziţii, vedeam duceri la DNA.”

 „Am avut întâlnire cu 20 de parlamentari PSD”

„Ați vorbit cu parlamentarii de Constanța?”, îl întreabă corespondentul EVZ pe Radu Mazăre.

„Nu, eu am avut o intâlnire alaltăieri cu 20 de parlamentari PSD şi le-am spus că din punctul meu de vedere, până se lămureşte situaţia, madam Kovesi trebuie trasă pe dreapta şi anchetată de către un procuror ierarhic superior. Aşa cum suntem cu toţii anchetaţi. Văd că acuzaţiile făcute de Bercea Mondial şi de fiul său, l-au băgat în puşcărie pe fratele preşedintelui. Ce, ăla nu e om?.Şi ce dacă e ţigan, care-i problema? E cetăţean al României , are dreptul ca oricine să spună lucrurilor pe nume. Asta e o anchetă care scoate în evidenţă putregaiul instituţiilor care au fost folosite de către clanul Băsescu.  Cred că toată afacere pute rău de tot şi încă odată, vreau să le mulţumesc ţiganilor din România că reuşesc să facă ce nu au reuşit toţi politicienii în 10 ani de zile. Cred că o să ne scape de cloaca asta băsistă, cu toţi oamenii numiţi de ei în funcţiile cheie din instituţiile României. Pentru asta cu Bercea, mă gândesc să-i las pe ţigani să vândă pufuleţi, piatră ponce, nămol şi alte acareturi, chiar merită, să ştii. ” 
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro