Mădălina Poenaru, jurnalista amenințată de baronul PSD de Brăila: “Bine totuși că nu mi-am luat picioarele-n gură!”

Mădălina Poenaru, jurnalista amenințată de baronul PSD de Brăila: “Bine totuși că nu mi-am luat picioarele-n gură!”

Mădălina Poenaru, jurnalista insultată de Gheorghe Bunea Stancu a vorbit într-un interviu despre atitudinea pe care a o are politicianul social democrat la adresa ei și a jurnaliștilor în general.

Mădălina Poenaru i-a acordat un interviu jurnalistului Alin Cristea de la ziarul „Actual din Brăila”.

”Nu mi-a venit să cred că un om cu asemenea funcţie, pe care din păcate încă o deţine, nu realizează că în acele momente nu se reprezintă pe el, ci un judeţ. Nu mă jignea pe mine, ci pe oamenii care l-au ales. Întrebările mele erau curiozităţi ale brăilenilor uitaţi de dumnealui în munţi de zăpadă.”, spune corespondenta B1.
  • Preşedintele CJ Brăila, către o JURNALISTĂ: Îi dau două picioare în gură | VIDEO

Totodată, ziarista a atras atenția asupra faptului că baronii locali ar trebui ”să  înțeleagă că nu toţi jurnaliştii sunt slugile lor. Trebuie să înveţe să respecte a patra putere în stat: presă. Şi mai ales, dacă se poate să respecte presa concomitent cu respectarea legii.”

”Sunt un jurnalist incomod. Încă mai cred că presă este câinele de pază al democraţiei. Nu fac politică. Niciodată nu mi-a plăcut. Când am ales să fiu jurnalist, chiar am făcut-o pentru a fi vocea oamenilor simpli.”, a mai spus Mădălina Poenaru. Întrebată dacă va accepta eventualele scuze de la Gheorghe Bunea, ziarista a răspuns că președintele CJ este dator cu scuze brăilenilor. ”Dacă îi va veni ideea să îşi ceară scuze, aş vrea să o facă după ce îşi cere scuze faţă de brăileni, pentru că i-a uitat în zăpadă.” a concluzionat jurnalista.  Preşedintele Consiliu Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea, a insultat și amenințat jurnalista postului B1 Tv, după ce aceasta i-a reproșat faptul că a fost în vacanță în zilele în care Brăila s-a aflat sub nămeți. Enervat de întrebările reporterilor, Bunea a replicat ”Niște obraznici, mă. Niște fâțe. Îi dau două picioare în gură. Băi, să-ți trimit demisia, mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”

Ne puteți urmări și pe Google News
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Ai cont, ştii cât ai cotizat şi când vei ieşi la pensie
  • Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit. Cum a luptat cu BOALA cumplită
  • Traian Băsescu, în Germania: Este o bucurie a mandatului meu că am reuşit să menţin justiţia departe de influenţa politică

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO
  • "MAESTRUL DESCULȚ". Un fost soldat american trăiește de 25 de ani într-o pădure| GALERIE FOTO+ VIDEO
  • Cupluri surprinse în ipostaze CIUDATE. Oare ce a fost în mintea lor?!