Editura Evenimentul si Capital

Magistraţii Înaltei Curţi au respins cererea de strămutare a dosarului ICA

14-01/02_Voiculescu_EVZ_01-465x390
Autor: | | 4 Comentarii | 1003 Vizualizari

După ce au respins cererea formulată de Dan Voiculescu, judecătorii ICCJ au respins-o și pe cea a fostului ministru Sorin Pantiş. Decizia este definitivă.

UPDATE Hotărârea instanței: ”Respinge, ca nefondată, cererea formulată de petentul Pantiş Sorin pentru strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr.25497/3/2012** al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a II-a penală. Obligă petentul la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au  judecat astăzi cererea fostului ministru Sorin Pantiş de strămutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă.

Termenul iniţial de judecată a cererii de strămutare a fost pe 6 septembrie dar avocaţii lui Pantiş au reuşit să obţină devansarea acestuia pentru astăzi, 25 iulie. O cerere similară a avut şi Dan Voiculescu. Acesta a cerut strămutarea dosarului ICA de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă, dar solicitarea i-a fost respinsă de ICCJ pe 11 iulie. A

Gheorghiţă Mateuţ, avocatul mogulului Voiculescu a motivat , în faţa instanţei, că există suspiciunea că imparţialitatea judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti ar putea să fie înfrântă de "presiunea mediatică fără precedent".
Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro