Marian Munteanu, în dialog cu EVZ după DEZVĂLUIRILE în EXCLUSIVITATE apărute în ziar

Marian Munteanu
Autor: | | 6 Comentarii | 1496 Vizualizari

Marian Munteanu neagă in totalitate faptul că ar fi colaborator al Securității, după ce Evenimentul Zilei a publicat un articol în care prezintă faptul că acesta ar fi avut legături cu Securitatea.


EXCLUSIV. MARIAN MUNTEANU A FOST DOVEDIT CA FIIND INFORMATOR AL SECURITĂȚII. Un document bombă care va fi prezentat săptămâna viitoare de CNSAS spulberă apărarea liderului politic.


Într-o emisiune de la televiziunea de știri B1, Marian Munteanu a declarat că lucrurile prezentate în acel articol ar fi o fabulație ce este menită să tulbure lucrurile înainte campaniei electorale. În replică, Simona Ionescu, redactorul şef al Evenimentului Zilei, a transmis că aceste informații se știau și înainte de alegerile locale din acest an, dar acestea ies la suprafața atunci când CNSAS-ul face verificări.

Marian Munteanu a spus că Evenimentul Zilei fabulează prin articolul scris, iar Simona Ionescu i-a transmis că nu a avut niciodată vreo problemă cu persoana Marian Munteanu.

„Este dreptul dânsului să susțină acest lucru, dar nu este o fabulație, nu mi-aş fi permis să spun lucruri neverificate. Dar în niciun caz, niciodată, nu am avut probleme cu persoana Marian Munteanu. Chiar eu am semnat, în luna martie a acestui an, un articol în care am scris ce a facut Marian Munteanu în 1992, de Ziua Basarabiei, când a fost unul dintre promotorii marşului "Drumul Crucii". Atunci nu știam că o să candideze la Primăria Capitalei, nu știam ce urma să se întâmple cu verificarea de la CNSAS”, a spus Simona Ionescu.

„Și atunci nu știați că sunt securist?”, a replicat Marian Munteanu.

Redactorul șef al Evenimentului Zilei i-a răspuns candidatului la alegerile parlamentare din decembrie că atunci nu se știau atâtea detalii: „Nu era aceeași poveste. Se știa de un presupus angajament încă din 1991, mai fusese publicat în presă, dar acum, la solicitarea Alinei Mungiu, CNSAS a cerut unui specialist un raport grafologic care să arate clar dacă Marian Munteanu a semnat sau nu Angajamentul cu Securitatea".

Simona Ionescu i-a transmis acestuia că astfel de informații apar despre anumite persoane atunci când sunt alegeri sau se înscriu în diferite funcții, deoarece CNSAS-ul doar atunci face verificări sau când primeşte o sesizare. Munteanu a transmis că nu a primit timp de 12 ani, niciun răspund de la CNSAS.

Redactorul șef al Evz a afirmat că a cerut CNSAS-ului, printr-un mail, un răspuns oficial privind legăturile lui Marian Munteanu cu fosta Securitate, dar nu a primit încă niciun răspuns, iar informaţiile legate de raportul grafologic, apărute în ziar, sunt obținute din surse proprii.


Marian Munteanu, dovedit colaborator al Securităţii de expertiza grafologică

Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...