Editura Evenimentul si Capital

„Marie Curie”. Pacienții de la mall

Așteptatul la medic este acum mai... colorat. Micuții benefi ciază și de un loc de joacă FOTOGRAFII: RĂZVAN PETRESCU
Autor: | | 0 Comentarii | 321 Vizualizari

Ambulatoriul Spitalului „Marie Curie” a fost refăcut și arată ca o clinică particulară! Conducerea spitalului a cheltuit 5 milioane de lei, bani de la Ministerul Sănătății!

Conducerea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, din Bucureşti, a tăiat panglica Ambulatoriului, renovat cu cei aproximativ 5 milioane de lei, bani puși la dispoziție de Ministerul Sănătăţii. Dacă înainte avea pereții scorojiți și faianța spartă, clinica refăcută arată, acum, impecabil, iar intrarea cu ușă rotativă este una care poate atrage „invidia” și din partea clinicilor particulare sau a mall-urilor. „Este important ca părinţii şi copiii să vină într-un mediu civilizat. Altfel îl convingi pe un copil să vină la doctor întrun loc unde este multă culoare acum și chiar un loc de joacă”, se mândrește dr. Radu Spătaru, directorul medical de la „Marie Curie”.


FOTO: Așa arată acum intrarea în ambulatoriul de stat, care are ușa rotativăDupă 31 de ani...

„Din 1984 nu s-a făcut mai nimic în Ambulatoriu. Am schimbat toate ţevile, am pus aer condiţionat, am schimbat pereţii. Totul este nou acum. Separat, din banii spitalului, am cumpărat şi mobilier, atât pentru sălile de aşteptare, cât şi pentru cabinete. Mobila veche aproape că nu mai putea fi folosită. Totodată, vom avea un sistem de acces în cabinete pe bază de bon, care se extrage dintr-un aparat, direct de la intrare. Şi recepţia este nouă şi foarte atrăgătoare. Nu am făcut un lucru extraordinar, ci unul absolut firesc și nu avem motive de laudă”, ne-a spus Daniel Buzatu, managerul spitalului, încercând să fie modest. În prezent, unitatea medicală beneficiază şi de un loc de joacă, la etajul 1, iar conducerea promite că, în curând, se va mai face unul. Refacerea clinicii a început în septembrie anul trecut, iar medicii ne-au declarat că s-a lucrat și noaptea, mai ales că ziua a fost activitate.


FOTO: Mobilierul și aparatura din cabinete sunt noiAmbulatoriul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” are în componenţă toate specializările, unde, anual, sunt trataţi mii de copii.


FOTO: Holurile au fost modernizate complet


Alte articole din categoria: Sănătate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro