Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit. Cum a luptat cu BOALA cumplită

Realizatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit. Cum a luptat cu BOALA cumplită

Realizatoareaemisiunii "Tezaur folcloric" MARIOARA MURĂRESCU a murit azi-noapte, la vârsta de 66 de ani, după o lungă suferinţă.

CITIŢI ŞI: Mărioara Murărescu: Trei ani de luptă grea cu o boală perfidă

În ultimii ani, MARIOARA MURĂRESCU a avut mari probleme de sănătate. În luna iunie, MARIOARA MURĂRESCU a fost supusă, la Cluj, unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Trupul neînsufleţit va fi depus astăzi la sediul TVR. MARIOARA MURĂRESCU și-a petrecut sărbătorile în spital, luptând cu cancerul și cu depresia. Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani o marcaseră profund, au povestit apropiaţii realizatoarei TV. "Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima... Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate",  a mărturisit recent un interpret de folclor, vechi colaborator al "Tezaurului folcloric". De-a lungul carierei sale, MARIOARA MURĂRESCU a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.

De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima casetă video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric"). Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți urmări și pe Google News
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • CUM a făcut Relu Fenechiu PRIMUL MILION DE EURO cu BULIBAŞA din Grajduri. STATUL îi va lua TOŢI BANII
  • Elena Udrea spune şi ea: "Adio, PDL!"
  • Şpagă în rate la CFR Marfă. Primul fierar al ţării, ajuns regele vagoanelor: "Ţi le dau anual, un milion... un milion!"

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "MAESTRUL DESCULȚ". Un fost soldat american trăiește de 25 de ani într-o pădure| GALERIE FOTO+ VIDEO
  • Cupluri surprinse în ipostaze CIUDATE. Oare ce a fost în mintea lor?!
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile Berbec, Gemeni, Balanţă, Capricorn