Meciul Steaua – Dinamo l-a spulberat pe ”Suleyman”

Meciul Steaua – Dinamo l-a spulberat pe ”Suleyman”

ProTV, a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public.

Peste 4.000.000 de români au urmărit în minutul de aur meciul din Cupa României, Derby-ul Steaua – Dinamo din semifinalele Cupei României, difuzat ieri seară de ProTV, a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public.

Astfel, în intervalul orar 20:33 – 22:25, ProTV a condus detaşat în topul audienţelor pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani cu o medie de 21.7 puncte de rating şi 43,6% cotă de piaţă. Kanal D, clasat pe locul al II-lea, a înregistrat de trei ori mai puţin, respectiv 6,6 puncte de rating şi 13,4 procente din cota de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a fost cu ochii pe ProTV, care a fost lider detaşat de audienţă cu 20,1 puncte de rating şi 35,1% cotă de piaţă, urmat fiind de Kanal D, care a avut 9,3 puncte de rating şi 16,2% cotă de piaţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Clasamentul rămâne în favoarea ProTV şi la nivelul întregii populaţii a României. ProTV a condus cu o medie de 19,4 puncte de rating şi 33,9 procente din cota de piaţă, iar locul al II-lea a fost ocupat de Kanal D, care a înregistrat 8,9 puncte de rating şi 15,6% cotă de piaţă.