Medicul Sorin Ianceu a fost externat, doctorii Calu şi Pivniceru vor fi externaţi mâine

Medicul Sorin Ianceu a fost externat, doctorii Calu şi Pivniceru vor fi externaţi mâine

Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat astăzi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, el fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi dus acasă, la Oradea, în timp ce doctorii Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru ar urma să fie externaţi mâine.

Întrebat de jurnalişti cum se simte, Ianceu a răspuns: "În plină recuperare". El a mai spus că abia aşteaptă să îşi revadă copiii, scrie Mediafax.

Ceilalţi doi medici internaţi, Valentin Calu şi Cătălin Pivniceru, despre care conducerea spitalului clujean afirma, luni dimineaţă, că vor fi externaţi tot în această zi, ar urma să plece acasă marţi, afirmă surse medicale, care spun că ei vor pleca la Bucureşti cu un avion.

  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

Copilotul Răzvan Petrescu va rămâne internat în aceeași unitate medicală. Până acum, el a fost operat de trei ori, iar managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj, Petru Şuşca, afirma că ar mai putea fi supus şi altor operaţii, decizia în acest sens urmând să fie luată de medici în această săptămână.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei