Mesajul ambasadorului SUA în România pentru români: Prin acţiunile voastre de la începutul lunii noiembrie, m-aţi inspirat pe mine şi pe mulţi alţi membri ai comunităţii internaţionale

Hans Klemm
Autor: | | 2 Comentarii | 440 Vizualizari

Zeci de mii de români şi-au unit eforturile şi şi-au folosit energia, talentele şi timpul pentru a-şi ajuta semenii, după tragedia din clubul Colectiv, iar tocmai solidaritatea, spiritul civic şi dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi constituie esenţa sărbătorii Recunoştinţei, consideră ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.

"Dragi prieteni români, astăzi în Statele Unite sărbătorim Ziua Recunoştinţei. Cu această ocazie, noi, americanii, ne întâlnim cu familia şi prietenii şi ne exprimăm recunoştinţa pentru lucrurile bune din vieţile noastre. Încercăm, de asemenea, să ne gândim la comunităţile noastre şi, în special, la cei nevoiaşi. După recenta tragedie din clubul Colectiv, zeci de mii de români şi-au unit eforturile şi şi-au folosit energia, talentele şi timpul pentru a-şi ajuta semenii. Prin acţiunile voastre de la începutul lunii noiembrie, m-aţi inspirat pe mine şi pe mulţi alţi membri ai comunităţii internaţionale. Şi tocmai solidaritatea, spiritul civic şi dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi constituie esenţa sărbătorii Recunoştinţei", afirmă Hans Klemm, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti, cu ocazia Zilei Recunoştinţei.  Ambasadorul SUA la Bucureşti recunoaşte că se simte ca acasă în România, de Ziua Recunoştinţei.  "Deşi anul acesta, de Ziua Recunoştinţei, mă aflu în România, nu în SUA, mă simt ca acasă. Eu şi soţia mea, Mari, vă dorim vouă şi celor dragi o zi a Recunoştinţei plină de bucurie şi de sănătate", a mai scris ambasadorul american. 
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...