Messi rămâne „blaugrana” până în 2022

Messi rămâne „blaugrana” până în 2022

Dacă sâmbăta trecută a refuzat prima ofertă impusă de Barcelona, ieri, presa din Spania a anunțat că Lionel Messi (29 de ani) va semna în curând prelungirea contractului cu gruparea de pe „Camp Nou”.

 Actua la înțelegere urmând a expira în iunie 2019.

Doar o chestiune de zile

Argentinianul a ținut în tensiune conducerea clubului catalan, implict pe proprii fani, dar cele două tabere (se pare) că au ajuns deja la un acord. Potrivit celebrelor publicații catalane „El Mundo Deportivo” și „Sport”, Messi va semna prelungirea contractului cu Barça până în 2022. „Prelungirea cu Messi este în grafic. În zilele viitoare sperăm ca totul să fie finalizat. Nu pot spune exact data, dar este foarte aproape”, a fost anunţul lui Jordi Mestre, vicepreședintele „extratereștrilor”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mulți bani

Pentru această prelungire, Messi se va bucura, bineînțeles, de mai mulți bani. Momentan, Messi este recompensat de catalani cu salariu anual de 22,4 milioane de euro, dar noul acord îi va aduce o leafă de 30 de milioane de euro. Messi a semnat primul ștat de plată cu Barça, în 2004, ca amator, și primea doar 7.200 de euro pe an. În ultimii 13 ani, sumele au crescut pe măsura valorii arătate pe teren, la suma de 22,4 milioane de euro, pe care o primește încă din 2014.