Mircea Badea: cel mai RELEVANT PUPINCURIST pentru GOOGLE, în 2014. PLUS: Ultima OBSESIE a COMICULUI TV

Mircea Badea: cel mai RELEVANT PUPINCURIST pentru GOOGLE, în 2014. PLUS: Ultima OBSESIE a COMICULUI TV

Comicul TV Mircea Badea este, pentru motorul de căutare Google, cel mai relevant pupincurist al anului 2014. O simpla căutare Google cu cuvantul ”pupincurist” îl aduce pe Mircea Badea în primele trei poziții ale topului cu cele mai relevante pagini pe care le găsește motorul de căutare pentru acest cuvânt.

Interesant este că, spre deosebire de anul 2013, de data aceasta Mircea Badea a devenit mai relevant pentru Google, la căutarea cu ”pupincurist” chiar decât definiția cuvântului din dexonline.ro. În anul 2013, Mircea Badea era la concurență cu dexonline.ro, în căutările Google cu acest cuvânt.

Mircea Badea: pupincurist și în 2013

GOOGLE. Mircea Badea e "PUPINCURISTUL" anului 2013. La concurenţă cu definiţia din dexonline

Comicului de televiziune Mircea Badea, realizator al emisiunii de divertisment nocturn ”În gura presei”, este cel mai relevant ”pupincurist” al anului trecut, după motorul Google. La căutarea Google cu cuvântul ”pupincurist” cap de listă este chiar blogul lui Badea, ”Mircea Badea - licence to kill”, aflat la concurenţă cu definiţia oferită de dexonline.ro. Vezi AICI cum au comentat cititorii această știre!

Ne puteți urmări și pe Google News

Micea Badea: pupincurist în 4.400 de texte indexate de Google

Mircea Badea s-a ales cu această etichetă jenantă, folosită la adresa lui în 4.420 de texte indexate de Google, după ce s-a transformat într-un instrument important al războiului mediatic pe care Dan Voiculescu l-a dus împotriva sistemului judiciar.

Badea servește trup și suflet intereselor mogului condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, în emisiunile de divertisment nocturn pe care le realizează la Antena 3, dar chiar și pe pagina de Facebook. Aici, Mircea Badea a postat aici mesaje nepotrivite la adresa celor implicați în ancheta judiciară în urma căreia a fost condamnat Voiculescu, dar și la adresa magistraților care au dat sentința.

De asemenea,  realizatorul emisiunii de divertisment tabloid ”În gura presei” folosește pagina personală pentru a insulta jurnaliștii care au scris despre Dosarul ICA.

Badea, de ziua lui Voiculescu: ”Vom fi curând împreună. Într-un fel sau altul!”

Mai mult chiar, de ziua lui Dan Voiculescu, Mircea Badea a postat un mesaj de susține a patronului său în care spune se va revedea cu acesta foarte curând ”într-un fel sau altul”.

În acea perioadă Dan Voiculescu încerca, pe diverse căi de atac excepționale, să obțină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la zece ani. Astăzi, după ce Justiția a respins și ultima cale de atac excepțională a lui Voiculescu, Mircea Badea a ajuns subiectul a numeroase glume, pe Facebook. Cei care au comentat știrea în acest context au făcut bălcălie de comicul TV: ”Acum singura cale să se întâlnească cu Felix este să meargă el după gratii!”, a glumit un utilizator Facebook pe seama lui Mircea Badea.

Obsesia lui Mircea Badea pentru condamnarea lui Voiculescu ar putea avea însă și accente mai grave decât simpla slugărnicie în fața patronului. Recent, Mircea Badea și-a schimbat fotografia de profil cu o fotografie a magistratului Camelia Bogdan, unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe mogulul de la Antena 3.

MIRCEA BADEA a ajuns personaj PENIBIL de DESENE ANIMATE. Măscăriciul lui Felix, satirizat de studenţii de la Teatru şi Televiziune | VIDEO

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a ajuns, din nou, subiect de glume pe Internet, după ce în mediul online a apărut un desen animat amuzant. Vezi aici desenul animat!