Mircea Lucescu: "Arbitrul a dat gazdelor cinci la sută"

Mircea Lucescu: "Arbitrul a dat gazdelor cinci la sută"

Învins în Rusia, la Sankt Petersburg, Mircea Lucescu critică din nou arbitrajul. Lucescu îşi critică însă şi echipa, care a contabilizat a doua înfrângere în Grupa G a Ligii Campionilor.

Şahtior Doneţk a pierdut aseară la Sankt Petersburg, 0-1 cu Zenit, într-o partidă contând pentru etapa a patra a Ligii Campionilor la fotbal. În urma acestui rezultat, Şahtior a pierdut orice şansă de a mai prinde un loc în primăvara UEFA Champions League.

La finalul meciului cu Zenit, Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior Doneţk, şi-a criticat jucătorii, dar n-a uitat, aşa cum îi e obiceiul de arbitri.

"Zenit a meritat victoria. În prima repriză a făcut un joc foarte bun. Noi am fost intimidaţi, am comis multe erori şi am permis gazdelor să ajungă prea uşor în careul nostru. În repriza a doua am dominat jocul. După prima repriză, mi-a fost ruşine cum a arătat echipa noastră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Arbitrul a dat gazdelor cinci la sută. Au fost multe auturi, pe final am fost stopaţi din multe acţiuni, dar nu a influenţat totuşi rezultatul. Sub presiunea publicului au fost câteva decizii greşite. Cu cartonaşele a exagerat în privinţa ambelor echipe", a mai spus Lucescu.