MONICA CISMARU: Trei dive

MONICA CISMARU: Trei dive

Rocada celor trei graţii se poartă de ceva vreme încoace.

Anul trecut, orice revistă mai acătării şi-a poziţionat-o de cel puţin două-trei ori pe prima pagina pe una dintre cele trei doamne supreme ale ţării: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Andreea Raicu. Rocada celor trei graţii se poartă de ceva vreme încoace. De fapt, pe ele le-avem, cu ele defilăm, însă ar fi cazul să mai răsară măcar o concurentă la statutul de divă a naţiunii, chiar dacă e greu. Nimeni nu pozează precum Mihaela Rădulescu, pentru că-şi alege cele mai nonconformiste posturi.

N-a mai apărut nicio altă duduie ingenuă şi bine îmbrăcată precum Andreea Raicu, fata fără noroc în dragoste, care nu greşeşte niciodată. O femeie ca Andreea Marin e greu să mai găseşti, fără să aibă importanţă pe care dintre valenţele personalităţii sale ne-am concentra atenţia. Nu există obstacol în calea sa, indiferent dacă e vorba să cucerească un munte, să salveze o naţiune, să verse o lacrimă pentru cei necăjiţi. Iar la orizont nu se conturează nicio siluetă care să le ameninţe locul cald ocupat în funtea publicaţiilor cu pagini lucioase. Simona Pătruleasa e prea rece, exact cum o imită Mirela Zeţa la „Mondenii“, Andra e prea casnică şi parcă nu are nimic de spus în afară de interpretările excepţionale, Andreea Bănică e prea „Barbie“, chiar dacă s-a chinuit să-şi repare imaginea stricată de-a lungul timpului de fustiţele „Lambada“. În plus, mai nou, e pe cale să devină mamă, deci o să aibă lucruri mai bune de făcut decât să apară non-stop pe orice copertă. Nicoleta Luciu... e Nicoleta Luciu şi atât, Oana Cuzino e prea conservatoare pentru a prelua rolul de divă, Ileana fostă Pescariu, actuală Badiu, e prea femeie de afaceri pentru a îmbrăţişa rolul de primadonă glossy, în plus, şi dânsa aşteaptă un copil. Iar din liga a treia... nici una nu dă semne că ar vrea să promoveze în elita celor menţionate mai sus.

Nici cu toată apa Iordanului nu mai poţi spăla gura spurcată a Oanei Zăvoranu, Oana Roman este departe de tiparele perfecţiunii îndelung promovate, iar Anamaria Prodan e prea ocupată cu transferurile din fotbal, familie şi coafura care o recomandă doar pentru „Arici-Pogonici“. Cât despre treapta de jos, din care fac parte Simonele Senzuale, Brăilencele sau Silviile Pop, mai bine să avem parte zilnic de doze nemăsurate de Mihaela, Andreea şi Andreea, decât să le vedem pe ele.

Ne puteți urmări și pe Google News