Monica Macovei: "Unii oameni pleacă la USL pentru a scăpa de cercetările penale"

Monica Macovei: "Unii oameni pleacă la USL pentru a scăpa de cercetările penale"

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a declarat, aseară, la Realitatea TV, că au fost unii democrat-liberali care au plecat din partid pentru a scăpa de cercetări penale.

"Mi-e teamă că unii oameni pleacă la USL pentru a scăpa de cercetările penale în ideea în care USL va câștiga alegerile. (...) Electoratul trebuie să se deştepte şi să realizeze că traseismul politic nu este în regulă şi oamenii care fac lucrul acesta nu sunt de încredere", a spus Monica Macovei, subliniind că gestul lui Sorin Frunzăverde de a pleca din PDL a fost unul "urât din punct de vedere moral".

"A pleca imediat în Opoziţie mi se pare un lucru urât din punct de vedere moral, după ce 20 de ani a muncit la acest partid. Dacă faci lucrul acesta înseamnă că nu eşti o persoană de încredere. (...)Am urmărit declaraţiile lui Frunzăverde şi tot nu am inteles de ce a plecat din partid", a mai spus Macovei. Cât despre decizia conducerii PDL privind excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid, Monica Macovei a spus că acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Ne puteți urmări și pe Google News