Moscova susţine misiunea OSCE din Ucraina

Moscova susţine misiunea OSCE din Ucraina

Rusia și-a exprimat sâmbătă dorința ca misiunea OSCE din Ucraina să ajute la ”depășirea crizei” din această țară și a subliniat că observatorii internaționali nu se vor deplasa în Crimeea, transmite Agerpres.

”Partea rusă speră că obiectivele și munca imparțială a observatorilor internaționali vor ajuta la depășirea crizei din Ucraina”, a declarat Ministerul Afacerilor Externe rus într-un comunicat.

Potrivit acestuia, ”mandatul misiunii reflectă noile realități politice și juridice și nu se extinde la Crimeea și Sevastopol, care fac de acum parte din Rusia”.

Cele 57 de țări membre ale Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) au convenit vineri seară trimiterea unei misiuni de observatori în Ucraina, după ce Rusia a acceptat să-și ridice obiecțiile. 0 sută de observatori civili vor merge în Ucraina în mai multe regiuni, cu excepția Crimeii secesioniste, adaugă sursa citată. Ministerul rus al Afacerilor Externe le-a adresat observatorilor apelul de a ajuta la oprirea ”banditismului naționalist” și ”tendințelor extremiste” din Ucraina. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • HARTA NEAGRĂ a României. Judeţele cele mai afectate de un fenomen grav care pândeşte azi pe toată lumea
  • 15 MILIOANE de euro furate din România. Complicii dispărutului Marta trăiau ca nababii în America. Maşini scumpe şi vile de lux!
  • EXCLUSIV EVZ.Cum a fost prins Mihail Vlasov cu mita-n braţe: "N-am idee ce e acolo!". Procuror:"Haideţi, mergem la sediu, vedem ce avem noi aici

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Ce ştiu ei şi NU ştii tu: Secretele ASCUNSE de la COAFOR
  • Sunt cei mai norocoşi oameni din lume? Au supravieţuit unor accidente cumplite| GALERIE FOTO
  • Mulţi parteneri de SEX? De ce sunt DUR judecate femeile care fac asta