Nașul-nașilor din România și-a găsit jupânul. Interlopul Nuţu Cămătaru, ŢEPUIT în închisoare de 40.000 de euro

Nașul-nașilor din România și-a găsit jupânul. Interlopul Nuţu Cămătaru, ŢEPUIT în închisoare de 40.000 de euro

Nuţu Cămătaru a vrut să intre în afaceri, cu toate că se află în spatele gratiilor. El a aflat de iniţiativa unui om de afaceri necunocut din Capitală care voia să deschidă o afacere cu caleşti trase de cai prin Centrul Vechi al Capitalei şi l-a contactat pe acesta pentru un parteneriat.

Iniţial, Nuţu Cămătaru a vrut să contribuie la pornirea afacerii punând la dispoziţie caii de rasă pe care îi deţine, asfel încât să nu mai fie nevoie de o investiţie la acest capitol. Totuşi, partenerul său de afaceri l-a convins să vină cu un aport de capital de 40.000 de euro, la fel cum urma să facă şi el la rândul său, potrivit postului România TV. Convins că influenţa sa este în continuare la fel de mare ca atunci când era liber, Nuţu Cămătaru nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi păcălit şi a pus banii la bătaie. Din păcate pentru el, partenerul său i-a dovedit, însă, contrariul şi s-a făcut nevăzut cu banii, în timp ce Nuţu Cămătaru a rămas cu buza umflată.

  • AGENDA secretă a lui SILE CĂMĂTARU, găsită în pușcărie, dezvăluie o realitate incredibilă: interlopul încasa TVA MAFIOT| GALERIE FOTO
  • ORORILE din PALATUL clanului mafiot al CĂMĂTARILOR: „Şi bătaie şi la CUŞCĂ! Bagă-l să-l mănânce puţin de PICIOR!” | DECLARAȚIILE MARTORILOR
  • INTERCEPTĂRI. Cum coordona Sile Cămătaru afacerile „cu TVA” direct din pușcărie: „Te băgasem în conferinţă, cu un scop: s-auzi şi tu că azi se-ncasează”

Sile, la eliberare:"Ușor-ușor, voi da drumul și eu la niște afaceri" Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru este în pușcărie. Fratele său, Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, este eliberat din noiembrie 2013. "Ușor-ușor, voi da drumul și eu la niște afaceri și-mi voi vedea de treaba mea. Eu mă satur și cu puțin, și cu mult. Afacerile le voi face în domeniul constructiilor, chiar dacă asociații mei m-au dat deoparte în aceste nouă luni. Până la urmă, nici copiii sau familia nu mai cred daca sunt sau nu vinovat, când ți se aruncă în spate asemenea acuzații", spunea Sile Camataru, la eliberare din pușcărie.

  • Sile Cămătaru, la eliberare: "Am făcut puşcărie în puşcărie. Ne păzeau mai rău ca pe Becali, pe Hayssam, pe toată lumea”
  • Amanta "Împăratului" Nuţu, Claudia Brazilianca. Cât de "periculoase" sunt femeile Cămătarilor

Ne puteți urmări și pe Google News