UPDATE. INCENDIU într-un restaurant din centrul vechi al Capitalei

UPDATE. INCENDIU într-un restaurant din centrul vechi al Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, într-o clădire din centrul istoric al Bucureștiului, în imobilul respectiv funcționând un restaurant și un club, potrivit Realitatea TV.

Este vorba despre localul Old City de pe Strada Lipscani. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de la ISU, pompierii încercând și la această oră să țină flăcările sub control. În imediata apropiere a clădirii unde a izbucnit incendiul se află clădirea Teatrului de pe Lipscani. Focul a fost semnalat, la numărul 112, în jurul orei 6.30, la parterul și etajul unui restaurant, pompierii intervenind inițial cu trei autospeciale, dar pentru că incendiul se manifesta destul de puternic și exista riscul extinderii și la alte clădiri, au mai fost trimise încă două autospeciale, potrivit declarațiilor reprezentantului ISU, Adrian Marin, citat de mediafax.ro. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

Pe de altă parte, Ziarul Financiar susține că restaurantul afectat de incendiu se află pe lista primelor cinci localuri cu cele mai mari încasări. Incidentul de astăzi vine doar la câteva zile după ce un alt local din Centrul Vechi, o shawormerie, a fost distrus tot de un incendiu. Vom reveni cu amănunte.

Ne puteți urmări și pe Google News