Nicolas Cage, tratat regeşte în hotelul lui Gică Hagi! Ce pretenţii de star a avut marele actor de la Hollywood

Nicolas Cage, tratat regeşte în hotelul lui Gică Hagi! Ce pretenţii de star a avut marele actor de la Hollywood

Actorul Nicolas Cage se află în România pentru o serie de filmări. Starul a fost cazat la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia.

Înainte să se cazeze la hotelul lui Gică Hagi, unde stă gratis, Nicolas Cage a cerut o listă cu locaţiile îndin zona Mamaia. Iată că, până la urmă, a  rămas, împreună cu familia, într-un apartament rezidenţial din hotelul Iaki din Mamaia, deţinut de fosta glorie a fotbalului românesc. Starul de la Hallywood este însoţit de soţia lui, Alice Kim, şi de fiul său, Kal-El, în vârstă de 9 ani.

  • Actorul Nicolas Cage își petrece weekendul la Mamaia

Nicolas Cage e tratat regeşte, căci apartamentul în care este cazat este format din două living-uri, două dormitoare, două băi şi un balcon cu vedere la mare şi la Lacul Siutghiol. În mod normal, o astfel de locaţie ar costa în jur de 700 de lei pe noapte, însă actorul nu plăteşte nimic.

Deşi mulţi se aşteptau că starul să aibă pretenţii, actorul nu a avut un regim preferenţial, motiv pentru care a fost aşteptat cu bucate tradiţionale româneşti şi vinuri pe alese. Potrivit personalului hotelului Iaki din Mamaia, actorul nu a avut pretenţii prea mari nici la mâncare. El a cerut fructe de mare şi a lăsat un bacşiş foarte mare.

Ne puteți urmări și pe Google News
"Mi s-a spus că doreşte fructe de mare, cât mai puţin grase, la grătar, fără condimente. M-am emoţionat când am auzit că a venit Nicolas Cage, dar el este un om normal. Poate unde l-am văzut mai aranjat la televizor, mi s-a părut un pic altfel. Era mai natural. Dar a fost mulţumit de ce a mâncat şi a servit tot. Am gătit pentru el şi familie fructe de mare la grătar, păstrăv cu sos de migdale şi tigaie de legume", a precizat Dana Cuciorvă, bucătarul hotelului lui Gică Hagi. Rămâne în Mamaia până duminică Starul a venit în România pentru filmările peliculei "The Dying of the Light". Actorul joacă rolul unui agent CIA aflat în ultima lui misiune. Filmul va ajunge pe marile ecrane în 2015. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO
  • Tatăl ELEVEI DISPĂRUTE acuză ”cercuri extremiste”. Poliția a REFĂCUT o parte din traseul Iuliei. Noi informații despre caz
  • DIVERSIUNE DEJUCATĂ. Băsescu nu s-a întâlnit cu Antonescu la Bruxelles

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • INCREDIBIL. ABANDONAT de Armată când i s-a frânt coloana. SOLDAT folosit ca MĂGAR de Armată și declarat DEZERTOR când a paralizat
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. În weekend sunt avantajate zodiile...