Fanii naționalei AU VOTAT: Nicușor Stanciu, cel mai frumos gol în 2016 | VIDEO

Fanii naționalei AU VOTAT: Nicușor Stanciu, cel mai frumos gol în 2016 | VIDEO

Pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal, suporterii naționalei „tricolore” au votat, pe tot parcursul lunii decembrie, cel mai frumos gol al anului 2016 marcat de reprezentativele noastre. Câștigătorul este Nicușor Stanciu, atacantul lui Anderlecht Bruxelles.

Oficialii de la „Casa Fotbalului” au pus „la bătaie” 31 de reuşite ale naţionalei, ale selecţionatelor de tineret, juniori sau feminine. În opinia fanilor, Nicușor Stanciu a primit cele mai multe voturi, grație golului marcat în amicalul cu Lituania. scor 1-0, disputată în martie, la Giurgiu. 

„Le mulţumesc celor care mi-au ales reuşita ca fiind golul anului. Îmi doresc ca anul acesta să ne bucurăm împreună de fotbal pe stadioane”, a fost mesajul lui Stanciu.

Podiumul a fost completat de reușita lui Ovidiu Popescu pentru naţionala Under 21 în partida cu Luxemburg, 4-0, din preliminariile CE 2017.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe locul al treilea s-a situat Antonio Sefer, juniorul care a marcat în faţa Statelor Unite, la Aegean Cup 2016, pentru România U16.